Odense Bulldogs reddet: Har samlet en million kroner ind

Den canadiske topscorer Dale Mitchell fra Odense Bulldogs foran Esbjergs mål i tirsdagens sidste grundspilskamp. Nu har Odense Bulldogs samlet lidt over en million kroner og undgået konkurs. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Odense Bulldogs reddet: Har samlet en million kroner ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Konkurstruslen er afværget i Odense Bulldogs, der har samlet lidt over en million kroner og er klar til også at spille ligaishockey i næste sæson. Formand Henrik Benjaminsen tror, at klubben kan nå at samle halvanden million kroner.

Ishockey: Der bliver også spillet ligaishockey i Odense efter sommerferien. Odense Bulldogs har været presset på økonomien de seneste måneder, men klubben har nu undgået en truende konkurs. Klubbens mål var at samle mindst en million kroner inden 1. marts for at kunne køre denne sæson færdig og have et fundament til næste sæson. Det mål er lykkedes.

- Vi har samlet 1.050.000 kroner, lyder status torsdag sidst på eftermiddagen fra Henrik Benjaminsen, formand for Odense Bulldogs.

- Det er lige i underkanten af, hvad vi gerne vil have, hvis vi skal holde et vist niveau i den kommende sæson. Men vi arbejder på ting, der gør, at der kan komme flere penge, tilføjer formanden.

Odense Bulldogs vil gerne have op mod to millioner kroner for at kunne skabe et fornuftigt grundlag for fremtiden.

- Alt skal gå op i en højere enhed, hvis vi skal nå de to millioner. Men jeg har en idé om, at vi kan nå halvanden million kroner, siger Henrik Benjaminsen.

Den økonomiske opbakning til ligaishockey i Odense favner bredt.

- Det er både nuværende ejere, nye ejere, nuværende sponsorer og nye sponsorer, der har bidraget. Den støtte er vi taknemmelige for, siger Henrik Benjaminsen.

En indsamling blandt fans er også i gang, og den er ikke talt med i beløbet på 1.050.000 kr.

Et top-fire-hold

Det endelige beløb, der kommer i kassen, får betydning for, hvor dyre spillere man kan hyre. Tidligere har Bulldogs ofte været i semifinalerne.

- Nu skal vi finde ud af, hvilket niveau vi skal spille på i næste sæson. Vi har som målsætning at vende tilbage til at være et top-fire-hold, men det er ikke sikkert, det allerede kan blive i næste sæson, siger Henrik Benjaminsen.

Spillerne har fået lønnen for februar, og nu kan de fokusere på play-in-kampene mod Herlev, der spilles de kommende dage. De kampe afgør, om Odense Bulldogs kommer videre til kvartfinalerne.

- Det har betydning økonomisk, om vi kommer videre. Vi får mange indtægter på at komme i kvartfinalerne, og det tror jeg, vi har en god chance for. Skulle det ikke lykkes, får det som konsekvens, at vi har færre penge til rådighed i næste sæson, siger Henrik Benjaminsen.

Odense Bulldogs reddet: Har samlet en million kroner ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce