Odense Bulldogs på svær mission i Herning

Teemu Seppänen, målmand for Odense Bulldogs, får formentlig igen en travl dag, når Herning Blue Fox tager imod Bulldogs søndag eftermiddag. Foto: Michael Bager

Odense Bulldogs på svær mission i Herning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter fredagens nederlag i Frederikshavn skal Odense Bulldogs søndag til endnu en svær opgave i Jylland.

Ishockey: Det er ikke Olsen Banden i Jylland, men Odense Bulldogs i Jylland. Ishockeyspillerne fra Odense Bulldogs får set en hel del til det jyske hovedland i denne weekend.

Efter fredagens nederlag på 3-0 i Frederishavn venter endnu en tur til Jylland, når Odense Bulldogs søndag klokken 15.00 spiller mod Herning Blue Fox.

Den jyske traditionsklub med flest danske mesterskaber - 16 i alt - er ganske vist kommet lidt hakkende fra land i denne sæson og har tabt de to seneste kampe 2-0 ude til topholdet Rungsted i tirsdags og 2-5 hjemme til Esbjerg før landskampugen.

Herning ligger inden søndagens opgør næstsidst med 18 point. Bulldogs har 14 point på sidstepladsen.

Da de to hold mødtes i Odense 26. oktober, vandt Herning 4-1 i en kamp, hvor Bulldogs havde svært ved at gøre sig gældende.

Her kom Herning foran 3-0 på mål af Morten Poulsen, Evan Mosey og Kristoffer Astorp Lauridsen, inden Yannick Vedel fik reduceret til 1-3. Zachary Torquato scorede til 4-1 i slutfasen i et tomt mål.

Yannick Vedel var ude med en skade i fredagens kamp i Frederikshavn, og det er tvivlsomt, om Bulldogs-topscoreren når at blive klar til søndagens dyst, der er den eneste i Ishockeyligaen. Efter søndagens kamp har alle hold spillet 17 kampe.

Odense Bulldogs på svær mission i Herning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce