Odense Bulldogs fra 2-0 til 2-3: Nytårsfesten blev en fuser

Odense Bulldogs' første målscorer, Rasmus Bjerrum, omgivet af spillere fra Rødovre i en dyst fra sidste sæson. Foto: Yilmaz Polat

Odense Bulldogs fra 2-0 til 2-3: Nytårsfesten blev en fuser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odense Bulldogs smed en føring på 2-0 og tabte 2-3 til Rødovre i en kamp, hvor det fynske nytårskrudt blev vådt på isen.

Ishockey: Det tegnede længe til en fynsk fest på årets næstsidste dag, men de 1825 tilskuere til årets sidste kamp i Odense Isstadion måtte se Bulldogs smide en føring på 2-0 mod Rødovre, der på en stærk sidste halvdel af kampen vandt 3-2.

Bulldogs åbnede nytårsballet med Rasmus Bjerrums scoring efter fire minutter. Den hårdtarbejdende angriber fik prikket pucken forbi Rødovres slovenske keeper Gasper Kroselj, assisteret af Martin Larsen og Dale Mitchell.

Midtvejs i en livlig første periode fik Dale Mitchell en friløber, men den canadiske topscorer skød forbi mål.

Det var svært at se, at Rødovre-spillerne blot 18 timer forinden havde været ude i en hård lokaldyst mod Rungsted. De rødtrøjede sjællændere pressede godt på, men Robin Rahm stod solidt i Bulldogs-buret.

I sidste sekund af perioden fik Rødovre i powerplay pucken i mål, men dommerne annullerede korrekt målet. Rasmus Astrup brugte skøjten til at sparke pucken ind, og det må man ikke. Mathias Asperup brokkede sig højlydt over kendelsen og fik en 10-minutters personlig straf. Det var Rødovres anden 10-minutters udvisning, da Anders Schultz få minutter tidligere også fik en tilsvarende straf for at brokke sig over en holdkammerats udvisning.

Dale Mitchell udnyttede sin hurtighed til at skabe flere farlige chancer i anden periode.

Bulldogs' stærke førstekæde slog til igen otte minutter inde i anden periode. Dale Mitchell og Rasmus Bjerrum afsluttede mod Rødovres mål, og Anthony Camara fulgte op med scoringen til 2-0. Rasmus Bjerrum gør det godt som center i fraværet af den skadede landsholdsangriber Søren Nielsen.

Odense Bulldogs-Rødovre 2-3 (1-0, 1-1, 0-2)
Ishockeyligaen
Mål: 1-0 Rasmus Bjerrum (3.59). Assist: Martin Larsen og Dale Mitchell.

2-0 Anthony Camara (28.04). Assist: Dale Mitchell og Rasmus Bjerrum.

2-1 Connor Hardowa (32.36) Assist: Rasmus Astrup og Jannik Karvinen.

2-2 Connor Hardowa (48.03) Assist: Frederik Skovby og Anders Schultz.

2-3 Frederik Skovby (57.32). Assist: Andrei Chistyakov og Jannik Karvinen.

Udvisninger: Odense Bulldogs: 5 x 2 min. Rødovre: 2 x 10 min. + 4 x 2 min.

Bedste spillere: Odense Bulldogs: Dale Mitchell. Rødovre: Connor Hardowa.

Dommere: Martin Theiltoft Christensen og Michael Nielsen.

Tilskuere: 1825.

Næste kamp: Tirsdag 2. januar kl. 19.00: Odense Bulldogs-Frederikshavn White Hawks.

Rødovre vendte kampen

Med otte minutter igen af anden periode blev Bulldogs ramt af to udvisninger inden for tre sekunder. Overtallet fem mod tre udnyttede Rødovres canadiske back Connor Hardowa til at reducere til 2-1 mod en chanceløs Robin Rahm.

Men Bulldogs skabte flere store chancer i resten af perioden. Dylan Walchuk havde et par direktører, han må ærgre sig grumme over ikke at score på. Fire minutter før tid fik canadieren helt blank foran mål ikke staven fri af isen, og 20 sekunder før tid skød han forbi på Frederik Sørensens glimrende tværpasning.

I tredje periode overtog Rødovre initiativet, og som en logisk følge udlignede Connor Hardowa 12 minutter før tid med sit andet mål i kampen efter endnu et tørt hug forbi Robin Rahm.

Bulldogs-spillerne fandt aldrig gnisten, der kunne tænde nytårsraketterne. Det fynske krudt havde ligget for længe på isen og var blevet vådt. I stedet kunne Frederik Skovby afgøre kampen med et velplaceret slagskud højt oppe i målet to et halvt minut før tid til stor jubel for den lille Rødovre-klan, der var rejst med til Fyn.

Bulldogs kan glæde sig over, at den dårlige oplevelse kan fjernes hurtigere end efterladenskaberne fra det afbrændte nytårskrudt. Allerede 2. januar er der kamp igen, når Frederikshavn kommer til topdyst i Odense.

Odense Bulldogs fra 2-0 til 2-3: Nytårsfesten blev en fuser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce