Odense Bulldogs får arenasponsor

Jubel over en scoring af Odense Bulldogs i den fynske ishockeyarena, der fremover hedder Ret & Råd Fyn Arena. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Odense Bulldogs får arenasponsor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Advokatfirma bliver arenasponsor for Odense Bulldogs i Odense Isstadion.

Ishockey: Når Odense Bulldogs fredag aften spiller ishockeykamp hjemme mod de nykårede pokalmestre Aalborg Pirates, bliver det i de velkendte rammer på Møllemarksvej. Men den fynske ishockeyarena får nyt navn, da et fynsk advokatfirma har købt arenasponsoratet, så fremover hedder Odense Isstadion "Ret & Råd Fyn Arena".

Odense Bulldogs har i et par sæsoner været uden arenasponsor, men nu er det lykkedes for Bulldogs at sælge sponsoratet for resten af denne sæson.

- Gennem længere tid har vi arbejdet med flere potentielle emner om en aftale om et arenasponorat. Imidlertid var advokatfirmaet Ret & Råd Fyn hurtige i beslutningsprocessen og har indgået en aftale med Bulldogs, som foreløbig løber til 30. juni 2018. Så i resten af sæsonen og foråret spiller Bulldogs sine hjemmekampe i "Ret & Råd Fyn Arena", og vi er glade for aftalen, siger Odense Bulldogs' salgschef, Allan Hoffmann.

Kendt ishockeyskikkelse

Ret & Råd Fyn har en velkendt ishockeyskikkelse som direktør og partner, Henrik Benjaminsen, der også er formand for bestyrelsen i Odense Bulldogs.

- Vi har det seneste år samlet Ret & Råd Fyns aktiviteter på vores hovedkontor i Odense. Som en del af den proces vil vi gerne styrke vores position på det fynske marked for advokater. Vi vil gerne være mere synlige og brande navnet Ret & Råd Fyn over for nuværende kunder og de mange potentielle kunder, både erhvervs- og privatkunder, som gæster isstadion både til ishockey, skøjteløb og som tilskuere til de mange aktiviteter, som hver dag foregår i Ret & Råd Fyn Arena, siger direktør og partner i Ret & Råd Fyn, Henrik Benjaminsen.

- Vi så det derfor som en oplagt mulighed for massiv eksponering at omdøbe Odense Isstadion til Ret & Råd Fyn Arena, fordi det netop giver rigtig meget omtale i medierne på Fyn. Så forhåbentlig vil alle fynboer snart vide, at Ret & Råd Fyn Arena er synonym med et samarbejde mellem top-ishockey på Fyn og et lokalt advokatkontor, der vil Fyn og Odense, siger Henrik Benjaminsen.

Odense Bulldogs fik i sidste sæson et underskud på halvanden million kroner, og efter den økonomisk hårde medfart har klubben i denne sæson arbejdet hårdt på at tilknytte flere sponsorer til den fynske ishockeyklub. Det arbejde fortsætter, oplyser Allan Hoffmann.

Sportsligt ligger Odense Bulldogs på fjerdepladsen i ligaen inden de sidste 10 runder af grundspillet. Slutspillet begynder i starten af marts.

Odense Bulldogs får arenasponsor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce