Advokatfirma bliver arenasponsor for Odense Bulldogs i Odense Isstadion.

Ishockey: Når Odense Bulldogs fredag aften spiller ishockeykamp hjemme mod de nykårede pokalmestre Aalborg Pirates, bliver det i de velkendte rammer på Møllemarksvej. Men den fynske ishockeyarena får nyt navn, da et fynsk advokatfirma har købt arenasponsoratet, så fremover hedder Odense Isstadion "Ret & Råd Fyn Arena".

Odense Bulldogs har i et par sæsoner været uden arenasponsor, men nu er det lykkedes for Bulldogs at sælge sponsoratet for resten af denne sæson.

- Gennem længere tid har vi arbejdet med flere potentielle emner om en aftale om et arenasponorat. Imidlertid var advokatfirmaet Ret & Råd Fyn hurtige i beslutningsprocessen og har indgået en aftale med Bulldogs, som foreløbig løber til 30. juni 2018. Så i resten af sæsonen og foråret spiller Bulldogs sine hjemmekampe i "Ret & Råd Fyn Arena", og vi er glade for aftalen, siger Odense Bulldogs' salgschef, Allan Hoffmann.

Kendt ishockeyskikkelse

Ret & Råd Fyn har en velkendt ishockeyskikkelse som direktør og partner, Henrik Benjaminsen, der også er formand for bestyrelsen i Odense Bulldogs.

- Vi har det seneste år samlet Ret & Råd Fyns aktiviteter på vores hovedkontor i Odense. Som en del af den proces vil vi gerne styrke vores position på det fynske marked for advokater. Vi vil gerne være mere synlige og brande navnet Ret & Råd Fyn over for nuværende kunder og de mange potentielle kunder, både erhvervs- og privatkunder, som gæster isstadion både til ishockey, skøjteløb og som tilskuere til de mange aktiviteter, som hver dag foregår i Ret & Råd Fyn Arena, siger direktør og partner i Ret & Råd Fyn, Henrik Benjaminsen.

- Vi så det derfor som en oplagt mulighed for massiv eksponering at omdøbe Odense Isstadion til Ret & Råd Fyn Arena, fordi det netop giver rigtig meget omtale i medierne på Fyn. Så forhåbentlig vil alle fynboer snart vide, at Ret & Råd Fyn Arena er synonym med et samarbejde mellem top-ishockey på Fyn og et lokalt advokatkontor, der vil Fyn og Odense, siger Henrik Benjaminsen.

Odense Bulldogs fik i sidste sæson et underskud på halvanden million kroner, og efter den økonomisk hårde medfart har klubben i denne sæson arbejdet hårdt på at tilknytte flere sponsorer til den fynske ishockeyklub. Det arbejde fortsætter, oplyser Allan Hoffmann.

Sportsligt ligger Odense Bulldogs på fjerdepladsen i ligaen inden de sidste 10 runder af grundspillet. Slutspillet begynder i starten af marts.

  • Hounsgaard_Hardy_(2015)_12

    Af:

    Journalist på Sport Fyn, sportsredaktionen for Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og fyens.dk. Tidligere har jeg arbejdet som sportsredaktør på Fyns Amts Avis og som journalist på Tipsbladet. Jeg skriver blandt andet om ishockey, basketball og fodbold. Bor i Svendborg med min hustru.

Mere om emnet

Se alle
Ny canadier klar for Bulldogs mod pokalmestrene

Ny canadier klar for Bulldogs mod pokalmestrene