OSC mod nye mål


OSC mod nye mål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SQUASH: OSC skød den nye sæson i gang med en spillerpræsentation for sponsorer, presse og andet godtfolk i går eftermiddag.

Og her bød klubben på et par artige forstærkninger. Danmarks suverænt bedste damespiller, Line U. Hansen, får i denne sæson følgeskab af landets nr. 2, den tidligere Åbyhøj-spiller Marie-Louise Feddern. Desværre for odenseanerne er jyden blevet opereret i hånden, så hun er ikke klar til dagens to spændende hjemmebaneopgør mod Sønderborg og Kolding.

- Jeg forventer at være klar om ca. to måneder, lød meldingen fra Feddern, som i sit civile liv er læge, så der kan vel fæstes lid til vurderingen.

- Jeg har simpelt hen valgt at skifte til OSC for at få nye udfordringer, og samtidig er det nogle rare og seriøse mennesker, der er i klubben, så jeg glæder mig rigtig meget, lød vurderingen fra Feddern.

På herresiden har OSC lokket den tidligere OSMK-spiller, Danny Knudsen, tilbage på squash-scenen. Knudsen er dog endnu ikke oppe i omdrejninger, så der er ikke fundet plads til ham i truppen.

- Vi er meget glade for, at både Marie-Louise og Danny har valgt at spille i OSC. Jeg betragter dem begge som en forstærkning af truppen, og samtidig er de nogle gode typer med stærke menneskelige egenskaber. Præcis sådan nogle typer, som vi samler på, konstaterede sportschef Kim Frederiksen og fortsætter:

Verdens nummer 11

- Derudover kan vi præsentere verdens nr. 11, Azlan Iskander, som jo også spillede for os i sidste sæson. Det er lidt vildt, at OSC kan tiltrække en af verdens absolut stærkeste spillere. Desværre kan han ikke være til stede i dag (i går, red.), da han er optaget af et arrangement i Indien, men han er klar til weekendens kampe. Med det hold, som vi kan præsentere er det klart, at vi påtager os favoritrollen til at genvinde det danske mesterskab, men omvendt er der mange klubber, der har oprustet, så vi skal bestemt ikke tage noget for givet, lød vurderingen fra en synlig stolt sportschef.

Tro på snævre sejre

Dagens opgør mod Sønderborg og Kolding vil give et godt fingerpeg om fynboernes styrke, idet begge jyske hold ventes at slutte i den sjove ende af tabellen. Kampene afvikles i squashcentret på Sdr. Boulevard i Odense med kampstart kl. 11.00 og 17.00.

- Jeg tror på to snævre sejre, men spillerne skal levere varen for ellers kan vi let tabe begge opgør, lød helgarderingen fra Frederiksen. (bendix)

OSC mod nye mål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce