OSC i fint selskab


OSC i fint selskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SQUASH:Fyns førende squashklub, OSC, indgik i går et meget spændende og visionært samarbejde med Paderborn Squash Klub fra Tyskland.

Holdet fra øl-byen er regerende Europamestre, så fynboernes formand, Kim Frederiksen, var naturligvis vældig godt tilfreds:

- Det er simpelt hen fantastisk.

- Vi har gennem længere tid haft en god dialog med vores tyske venner, og endelig er alting faldet på plads.

- Sportsligt får vores bedste spillere nu en kæmpechance for at træne med nogle af verdens bedste spillere. Paderborns bedste herrespiller er Peter Nicol, der ligger nr. tre i verden. Vores egen Mikkel Korsbjerg vil kunne lære meget af ham, lyder det euforisk fra formand Frederiksen, der fortsætter:

- Samtidig skal der også laves en masse for klubbernes ungdomsspillere, der kan se frem til mange spændende oplevelser.

- Ungerne vil pludselig få chancen for at komme til udlandet for at dyrke deres sport. Det er altså stort for de unge spillere.

Kim Frederiksen ser dog endnu flere positive aspekter i aftalen, idet der også skal udveksles erfaringer på lederniveau.

- Uden at prale har vi faktisk fået masser af ros for vores internationale turneringer her i Odense. Så kan vi give noget af vores erfaring videre til vores tyske samarbejdspartnere, gør vi det gerne.

- Og vi kan selvfølgelig også lære en masse af dem. På sigt kan man også forestille sig, at klubberne udveksler trænere. Faktisk er det kun vores egen fantasi, der sætter grænserne, siger Kim Frederiksen.

Fynboerne har for nyligt holdt rejsegilde på et nyt squashcenter og kan i den forbindelse glæde sig over, at Paderborn gæster stedet ved åbningsceromonien d. 13. august.

OSC i fint selskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce