OSC fører sig frem i Europa


OSC fører sig frem i Europa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SQUASH: Efter en forrygende sæsonstart i den hjemlige elitedivision i sidste weekend befinder OSC sig i øjeblikket i Østrig for at forsvare de danske farver ved Europa-Cup for klubhold.

Og fynboerne fortsætter den gode stime, idet såvel herre- som dameholdet har vundet, hvad de har rørt ved.

Herrerne lagde ud med at nedlægge et finsk hold med 3-1. Kun Mikkel Pedersen måtte bøje sig. Han tabte så knebent som 2-3 efter at være blevet behandlet for en ketcher i hovedet. Dernæst blev schweiziske Winterthur kørt over og sendt hjem med et 0-4-nederlag.

De fynske kvinder er endnu mere overlegne, idet holdet har vundet to gange 3-0. Også her gik det ud over et finsk og schweizisk mandskab.

Truer med at jodle

- Det er ganske enkelt helt vildt, jubler en stakåndet Kim Frederiksen, sportschef i OSC, og fortsætter:

- Mine spillere er i forrygende form, og jeg tør næsten ikke gætte på, hvor det her kan ende. På forhånd var vi tilfreds med at slutte i top 6 med begge hold, men nu står vi med halvandet ben i semifinalerne. Jeg tror, at pigerne vinder puljefinalen i morgen (i dag, red.) mod et irsk hold. Og herrerne har mere end en god chance for at slå det lokale hold her fra Linz. Vi er godt i gang med at skrive dansk squashhistorie. Aldrig før er et fynsk hold blevet fulgt og analyseret af kommende modstandere som i år. Vi har simpelthen qua vores indsats gjort dem nervøse. Det har vi tænkt os at udnytte, siger Kim Frederiksen og lover i samme ombæring, at han vil optræde jodlende ved OSC's næste hjemmekamp, hvis det lykkes for hans mandskaber at kvalificere sig til semifinalerne.

OSC fører sig frem i Europa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce