OL-værter forsvarer sig mod kritik


OL-værter forsvarer sig mod kritik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dele af britisk presse har leveret hård kritik af vinter-OL i Vancouver, der har været præget af aflysninger. De canadiske OL-værter mener, at de gør det godt.

Arrangørerne af vinter-OL i Vancouver forsvarer sig mod den kritik, som især britisk presse har rettet mod legene.

Det er især de mange aflysninger af de alpine skikonkurrencer, og de tilskuerafsnit ved snowboardkonkurrencen, der måtte lukkes af sikkerhedsmæssige årsager, som har givet anledning til kritik.

Organisationskomitéen forklarer, at man gør alt for at levere et godt værtskab.

- Det chokerer mig meget, fordi vi føler, at konkurrencerne er rigtig gode, atleterne er meget tilfredse, siger Reene Smith-Valade, der er talsmand for organisationskomiteen.

- Vi kan ikke gøre noget ved vejret. Det eneste, vi kan gøre, er at reagere korrekt på det, forklarer hun.

- De reaktioner, som vi får fra tilskuere og gennem tv, er, at legene er rigtig gode, og canadierne er stolte. Altså at legene er en stor succes, fortæller Reene Smith-Valade.

Oveni de mange aflysninger på grund af dårligt vejr, så mener dele af britisk presse også, at OL kom skidt i gang på grund den 21-årige georgiske kælkekører, der døde under en træning på åbningsdagen.

Selv placeringen af den olympiske ild i Vancouvers bymidte er blevet kritiseret. Og de hårde ord vækker undring.

- Vi undrer os over, hvor journalisten rapporterer fra, når vi læser noget af det, den britiske presse har skrevet. Det føles ikke som om, at det er i Vancouver, for vi ser kun en masse mennesker, der er glade på gaderne, siger Reene Smith-Valade.

OL-værter forsvarer sig mod kritik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce