TAEKWONDO: Det danske medaljehåb i taekwondo Zakaria Asidah og Jesper Roesen vil efter åbningsceremonien ved OL i Athen den 13. august flygte fra OL-virakken og i stedet tage hjem til ro og fred på Farum Kaserne.

- Det var faktisk taekwondokæmpernes idé, og fordi de først skal i aktion til allersidst ved OL, vedtog vi at tage hjem igen efter åbningsceremonien, siger landstræner Bjarne Johansen.

De to danskere skal først i aktion den 27. og 29. august, og derfor ser de ingen grund til at blive i Athen. Derfor havde lederne oprindeligt tænkt sig at lave en lejr et godt stykke væk fra Athen, men nu bliver den sidste lejrtid tilbragt hjemme i Team Danmark-centeret i Farum.

- Der skal kæmpes i en splinterny hal med aircondition, så der bliver alligevel ikke behov for tilvænning til varmen, siger Bjarne Johansen, der glæder sig.

- Det er en fantastisk taekwondohal - virkelig optimal. Vores kæmpere er skadesfri, og jeg kan ikke forestille mig, at noget uforudset dukker op. Jeg glæder mig enormt, siger landstræneren. (ritzau)