Hos Odense Bulldogs vil man i dag nøje studere videooptagelser af det alvorlige uheld, holdets amerikanske back, Peter Metcalf, var udsat for i slutningen af tirsdag aftens kamp mod Nordsjælland. Metcalf lå livløs på isen i flere minutter efter at være blevet tacklet af to Cobras-spillere bag det fynske mål. Ved tacklingen blev Odense-spillerens hoved banket så hårdt ind mod banden, at hans hjelm gik i stykker. Episoden udløste ingen udvisning.

Ved tacklingen blev Odense-spillerens hoved banket så hårdt ind mod banden, at hans hjelm gik i stykker. Episoden udløste ingen udvisning.

- Jeg kan se på udtalelser, at Dean (Odense-træner Dean Fedorchuck, red.) er særdeles utilfreds med dommernes behandling af sagen. Nu vil jeg have en snak med Dean og se episoden på video for at afgøre, om det er en sag, vi eventuelt skal gøre noget ved, lød det fra Odense-manager Ole Andersen onsdag formiddag.

Efter uheldet fik Peter Metcalf en krave omkring halsen som beskyttelse, og han blev kørt til Hillerød Sygehus. Ole Andersen vidste onsdag formiddag endnu ikke, hvor alvorlig Peter Metcalfs skade er. Men den amerikanske spiller var tilsyneladende med i bussen hjem fra Nordsjælland.
  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle
Metcalf klar til storkamp mod Herning

Metcalf klar til storkamp mod Herning

OIK kunne ikke tæmme cobraerne

OIK kunne ikke tæmme cobraerne

Omfang af skade først afklaret i morgen