OIK, Herning og Rødovre er kommet flot fra start i den bedste ishockey-liga. OIK vandt søndag 3-1 over SønderjyskE.
Søndagens resultater i AL-Bank Ligaen betyder, at tre hold deler førstepladsen i tabellen med seks maksimumpoint. Det drejer sig om sidste års mestre fra Herning, Rødovre og - noget overraskende - Odense.

Herning Blue Fox røg ellers ind i et stormvejr i Frihedens Idrætscenter i Hvidovre, hvor hjemmeholdet Totempo HVIK scorede tre mål indenfor de første knap 14 minutter. Midtjyderne fik dog rystet chokket af sig og sikrede sig med seks scoringer i rap en 6-3-sejr.

Fynboerne har rejst sig flot med to sejre i efterårets første to kampe.

Odense var i svære økonomiske problemer i foråret og måtte blandt andet i betalingsstandsning, men fynboerne har rejst sig flot med to sejre i efterårets første to kampe. Søndag gik det ud over Sønderjyske, der tabte 1-3 og med to nederlag indtil videre ikke har kunnet leve op til sin status som medaljekandidat.

Det tredje hold med seks point er Rødovre, der slog Nordsjælland Cobras 3-1. AaB følger lige efter med fem point, idet nordjyderne måtte ud i straffeslag for at besejre Herlev 4-3. Endelig slog EfB Ishockey Frederikshavn på udebane med 5-4 på et mål scoret af Olivier Coqueux i slutminutterne.

Mere om emnet

Se alle
Her, dér og alle vegne

Her, dér og alle vegne

Hvepse uden brod

Hvepse uden brod

Odense Ishockey afviser pengemangel

Odense Ishockey afviser pengemangel