OIK kunne ikke tæmme cobraerne

OIK forsøgte at tæmmerne slangerne fra Rungsted, men forgæves. Her er det hjemmeholdets Thomas Johnsen, der bliver lagt ned af Odenses Anders Strome.
Foto: Jens Panduro

OIK kunne ikke tæmme cobraerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odense Bulldogs led i aftes sæsonens første nederlag og fik kørt Peter Metcalf på sygehuset

ISHOCKEY: Et meget højt tempo, og Peter Metcalf der blev skadet, kom til at præge kampen i aftes mellem Nordsjælland Cobras og Odense Bulldogs.

Bulldogs blev fanget lidt på hælene af et Cobras-hold, der gerne ville spille højt oppe på Odenses banehalvdel, og Bulldogs stod mest i defensiven i starten af kampen. Peter Metcalf blev smidt en tur i straffe-boksen, efter der var spillet fem minutter af kampen, og Nordsjælland brugte sin powerplay til at score kampens første mål til 1-0.

Trods fortsat pres fra nordsjællænderne var det Odenses tur til at komme på måltavlen. Godt fire minutter efter slangernes mål slog Frederik Hentze til og fik udlignet til 1-1.

Umiddelbart efter målet fik Bulldogs igen en udvisning, og igen udnyttede Cobras sit overtal til at score til 2-1. Odense pressede hårdt på i slutningen af perioden, men det blev ikke til flere mål de første 20 minutter.

Bulldogs virkede mere klar til Nordsjællands hurtige spil i 2. periode. Det lykkedes Odense at presse Cobras længere på hjemmeholdets banehalvdel.

Halvandet minut inde i perioden fik Nordsjælland Cobras smidt to af sine spillere i straffe-boksen, og denne gang var det hundene fra Odenses tur til at udnytte deres overtal. Inden for 30 sekunder scorede Odense to mål. Det første af Brad Rooney, og det andet af John Laliberte, der også lagde op til Rooneys mål.

Nordsjællænderne fortsatte det hurtige spil, og igen virkede Odense, som om de ikke helt vidste, hvordan de hurtige Cobras skulle håndteres. Slangerne satte sig på anden halvdel af perioden, og Daniel Wallin og Milan Gajic fik scoret to mål for Nordsjælland trods godt forsvarsspil af Dwayne Zinger og Peter Metcalf.

Det var dog Odense, der satte sidste præg på perioden, da Tyler Redenbach, assisteret af Mads True, fik kæmpet sig til periodens sidste mål til 4-4.

De 10-15 Bulldogs-fans, der havde taget turen over broen til Rungsted fik en dramatisk start på 3. periode. Først scorede Daniel Wallin sit andet mål i kampen til 5-4 til Cobras, og så blev Peter Metcalf tacklet hårdt fem minutter inde i perioden og tog sig med det samme til hovedet, da han lå på isen. Spillet blev stoppet i over 20 minutter mens Metcalf blev tilset af samaritter og officials, og amerikaneren fik en krave om halsen for at sikre nakken.

Falck ankom, og Metcalf blev kørt til Hørsholm Sygehus, mens træner Fedorchuck bekymret så til fra sidelinjen.

Odense kom igen, og Rooney fik udlignet til 5-5, seks minutter inde i 3. periode.

Begge hold kæmpede hårdt for at få afgjort kampen, og det blev til store chancer i begge ender af banen. Det var dog Nordsjælland der fik den sidste puck i nettet. Milan Gajic scorede med to minutter tilbage.

Odense Bulldogs får kun to tage til at slikke sine sår, før mødet med Herning Blue Fox.

OIK kunne ikke tæmme cobraerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce