OIK har haft fat i neurolog

OIK-formand Jørgen Jensen: - Vi har også haft en neurolog på sagen.
Foto: Robert Wengler

OIK har haft fat i neurolog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HOVEDPINE: Formand Jørgen Jensen ser ikke økonomi som vigtigste del i Faust-sagen

ISHOCKEY: OIK's formand Jørgen Jensen ser ikke det økonomiske aspekt som det vigtigste i Faust-sagen - og spekulerer derfor heller ikke synderligt på, om OIK kan risikere at skulle efterbetale forskerskat.

- Nej, det vigtigste for OIK er, at vi var i en uholdbar situation, hvor Faust erklæres rask, og når det sker, så er næste skridt, at han går på isen. Det er det, vi normalt kalder arbejdsvægring, siger Jørgen Jensen.

- Med hensyn til forskerskat-problematikken, så er vores kasserer Mads Lund normalt ekspert i det område, og jeg har da spurgt ham en enkelt gang før jul, og dér mente kassereren ikke, at der kunne være problem i det.

- Og selv om det skulle vise sig at være anderledes, så går jeg ikke op i det.

Jørgen Jensen oplyser, at OIK ikke bare har haft "klublægen" til at kigge på det.

- Nu skal lægens navn ikke blæses ud her. At de arbejder på frivillig basis i klubben ændrer for så vidt ikke noget. Det er stadig læger.

- Men vi har ud over lægen, der arbejder for os i klubben, haft en neurolog på sagen, og ham har vores fysioterapeut også været i kontakt med.

- Hvad siger lægeerklæringen?

- Nu er lægeerklæringen ikke sendt til Faust, men vi har selvfølgelig sikret os, at erklæringen kan udformes, hvis det bliver nødvendigt.

- Men Faust er orienteret mundtligt, og vi har så informeret hans agent om, at vi anser ansættelsesforholdet for ophørt.

Den præcise ordlyd

- Men hvad går den lægelige erklæring præcist på?

- Den går på, at hvis Faust ville få en hjernerystelse mere, så ville det ikke kunne henføres til den forrige, fordi der ikke på målinger kan ses konturer af den tidligere. Spillerens situation ville altså ikke kunne forværres af, at han påbegyndte træningen.

- Men derfor kan spilleren jo godt have hovedpine?

- Det er rigtigt, men hvad er hovedpine. Det afgørende er, at Faust er raskmeldt, og at han derfor godt kunne begynde at træne.

- Hvad sker der, hvis Faust begynder at træne nu?

- Der har jeg den opfattelse, at hans kontrakt er bortfaldet nu. Hvis han teoretisk begyndte at træne, og vi ønskede at engagere ham igen, så var det nok på en kontrakt med andre betingelser, siger Jørgen Jensen, der fra sin tid som elite-cykelrytter selv kender til begrebet "hjernerystelse", der selvsagt er et kendt islæt i cykelsporten.

Jørgen Jensen var i starten af halvfjerdserne en kendt Odense-cykelrytter og blandt andet på den danske tandem i OLi Mexico City i 1968.

OIK har haft fat i neurolog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce