O'Grady vandt tysk World Cup-løb


O'Grady vandt tysk World Cup-løb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

CYKLING: Den australske Cofidis-rytter Stuart O'Grady vandt i går den sjette afdeling af World Cup, da han på de sidste meter af HEW Cyclassics Cup trådte uimodståeligt frem og henviste Paolo Bettini til anden- og Igor Astarloa til tredjepladsen.

En gruppe indeholdende alle favoritterne kom samlet til mål, og her viste O'Grady sig ikke overraskende som den hurtigste. Fabrizio Guidi blev den bedstplacerede fra det danske hold Team CSC, da han sluttede på en ottendeplads.

Italieneren Davide Rebellin sluttede som nummer seks i løbet og bevarede dermed sin føring i den samlede World Cup-stilling. Rebellin har 232 point, mens Bettini på andenpladsen har kørt 168 point hjem.

Løbet gik over 250 kilometer, men det var først til sidst, at favoritterne åbnede op for sluserne og gav alt, hvad der var i benene. Sidste gang, at feltet skulle passere den korte, men frygtelig stejle stigning Waseberg, var 15 kilometer før målstregen, og her trak World Cup'ens førstemand Davide Rebellin (Gerolsteiner), verdensmesteren Igor Astarloa (Lampre) og sidste års vinder af løbet Paolo Bettini (Quick Step) fra og fik et hul.

Det lignede en afgørelse med tre så store navne i front, men bagved var flere stærke ryttere opsatte på at hente dem. Det lykkedes, og flere forsøgte at komme løs fra frontgruppen. Angrebene fortsatte som lyn fra en tordenhimmel, men ingen kunne komme væk, og i stedet begyndte flere ryttere at komme op til de forreste bagfra. Blandt dem var Fabrizio Guidi fra Team CSC og andre hurtige folk som Erik Zabel og Stuart O'Grady. Dermed stod det klart, at løbet skulle afgøres i en spurt, hvor O'Grady altså var hurtigst.

Danske cykelfans kan opleve australieren fra nærmeste hold, når han fra på onsdag er kaptajn for Cofidis-holdet til Danmark Rundt. Og med den form, som O'Grady udviser, er han et godt bud på et absolut hovednavn i det danske rundtur.

O'Grady vandt tysk World Cup-løb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce