OB's træner: Hvis først FCK kommer i gang ...

OB spiller mod FC København på Tre-For Park i Odense onsdag klokken 20. OB skal bruge to point for at være sikker på sølvmedaljer og Champions League-kvalifikationskampe.
Foto: Birgitte Carol Heiberg

OB's træner: Hvis først FCK kommer i gang ...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OB kan komme i problemer i aftenens kamp mod FC København, hvis københavnerne får gang i deres høje tempo og gode offensiv, forudser OB-træner Henrik Clausen.

Det var ikke nogen fornøjelse for OB-spillerne, sidst de forlod en superligakamp mod FC København. 5-0 stod der på tavlen i Parken, da kampen den 17. oktober sidste år var slut.

Onsdag klokken 20 fløjter dommer Michael Svendsen OB's næstsidste kamp i forårssæsonen i gang på Tre-For Park mod FC København. Og selvom OB endnu mangler to point for at være sikker på sølvmedaljer og Champions League-kvalifikation, erkender OB-træner Henrik Clausen, at det kan blive svært at få pointene i hus mod FCK.

- Selv om FC København har været mestre i meget lang tid, så har de været gode til at holde fokus – så det bliver ikke nemt, men vi spiller vores chance, siger Henrik Clausen til FCK's hjemmeside.

- Så kan vi få problemer

- Jeg tror, det bliver en tæt kamp, for jeg er ret sikker på, at selv om vi nok ikke kommer til at udspille FCK – så kan vi jo godt slå dem på en god dag, siger Henrik Clausen, som ikke specielt frygter Superligaens topscorer, Dame N'Doye, eller andre af FCK-spillerne.
 
Det, som kan bekymre OB-træneren, er det stærke kollektiv, som FCK har demonstreret i denne sæson.
 
- Hvis først FCK kommer i gang med deres høje tempo, samtidig med at de er solide bagude og gode offensivt, så kan vi få problemer. FCK’erne har jo mange gode spillere, fra målmand til angribere, og samlet set får det dem til at se godt ud – så det vi nok er mest bekymret for, det er kollektivet – specielt hvis det fungerer hele vejen igennem alle kæderne.

OB's træner: Hvis først FCK kommer i gang ...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce