OB's kvinder må gå nye Veje

Stortalentet Katrine Veje er til denne sæson rykket op fra ungdomsrækkerne.
Foto: Peter Leth-Larsen

OB's kvinder må gå nye Veje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fynboerne havde håbet på udsættelse af kamp mod Skovbakken

FODBOLD: Renata Costa er til OL med Brasilien, mens Ndidi Kanu i sidste øjeblik blev sorteret fra den nigerianske OL-trup, og det huer ikke OB-træner Erling Thomsen før sæsonens første kamp i Elitedivisionen i dag mod Skovbakken, der af OB-træneren på forhånd regnes i top-3 i rækken.

- Vi er nok kommet en uge for sent i gang, fordi vi regnede sikkert med, at Ndidi Kanu skulle med til OL. To spillere til OL giver ret til udsættelse, én gør det ikke, forklarer Erling Thomsen, der af andre grunde kan være usikker på form og niveau.

Tre uger har den nye brasiliansk keeper, Fernanda Stulpen, været i Ådalen, og hun har ikke vist samme høje klasse som Erin Reinke, der vogtede målet i foråret. Samtidig er tre andre stamspillere i det defensive, Mie og Nelle Kjer Thomsen samt Olga Gori, også væk.

Endelig er der OL-fraværet af superspiller Renata Costa, der i foråret var hængende og målfarlig angriber, men som i træner Thomsens hoved måske i år skulle bruges længere tilbage på banen.

På plussiden er Britta Olsen og Katrine Veje, begge stadig U/17-spillere, rykket ind på højre back og venstre kant. Begge er lynhurtige og teknisk stærke, og selv Brøndbys danske mestre havde det svært forleden i en træningskamp, når Katrine Veje kom fremad i højeste gear.

Stærk brasser

Brasilianske Michelle Reis er sidste markante tilgang. En teknisk stærk pasningsspiller med masser af finter, men noget stationær som type.

Om det rekonstruerede OB-hold med lidt for lidt træning i benene kan rejse hjem fra Smilets By med point er usikkert, men Erling Thomsen ved, hvad der skal til:

- Vi skal kontrollere deres farlige og hurtige angribere.

Til det brug er Line Madsen, i foråret fast bænkevarmer, nu placeret i midterforsvaret ved siden af Maria Clausen.

- Jeg er helt tryg ved Line på den plads, siger Erling Thomsen inden dysten mod et af de hold, som OB'erne har ambitioner om at nå op på siden af, eller foran.

OB's kvinder må gå nye Veje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce