OB's angrebs-duo fik knubs

Peter Utaka og Njogu Demba-Nyrén fik problemer i Ådalen.
Foto: Yilmaz Polat

OB's angrebs-duo fik knubs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Peter Utaka løb en tur i skoven, og Demba-Nyrén gik ud med et vrid i ryggen.

FODBOLD: OB's bomber-duo fra AGF-kampen var underdrejet ved torsdagens træning i Ådalen.

Peter Utaka løb en tur i skoven sammen med ITU-træner Uffe Pedersen, fordi han har fået et slag på lægbenet lige under knæet i kampen med århusianerne.

- Men sundhedsafdelingen har fortalt mig, at det ikke er noget foruroligende og, at han kan træne igen fredag, siger træner Lars Olsen.

Under det intense interval-spil en mod en dejsede Njogu Demba-Nyrén omkuld efter duellen med Björn Runström. Massør Allan Poulsen ilede ind for at tilse svensk-gambieren, der kom benene, men fik lov til at gå ind i omklædningsrummet.

- Han faldt forkert ned på knæet, og fik så et stød fra knæet op i ryggen, forklarede Lars Olsen, der heller ikke umiddelbart frygter for Demba-Nyréns deltagelse i søndagens kamp i Randers, hvor OB kl. 16 og et par timer fremefter skal sikre sig en sejr for at holde trit med FCK, der er fire point foran inden de to klubbers indbyrdes brag i Odense på onsdag.

FCK har den fordel, at løverne allerede lørdag spiller hjemme mod FC Nordsjælland og kan være syv point foran OB, inden fynboerne drager til Randers.
 

OB's angrebs-duo fik knubs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce