OB'eren Anders Thomsen til Middelfart

Anders Thomsen (th.) forsøger nu at genstarte sin karriere i Middelfart. Foto: Robert Wengler
Foto: Robert Wengler

OB'eren Anders Thomsen til Middelfart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

20-årige kant-talent har lavet en et-årig kontrakt med 2. divisionsklubben Middelfart efter at være vraget i OB.

FODBOLD: Middelfart har hapset 20-årige Anders Thomsen, der ikke fik sin kontrakt forlænget i OB, hvor han i et par sæsoner forsøgte at kæmpe sig i nærheden af ligaholdet uden større held.

Det meddeler Middelfart Bolldklub i følgende pressemeddelelse:

"Middelfart Boldklub har skrevet en et-årige kontrakt, med den talentfulde og gennembrudsstærke offensivspiller fra OB, 20-årige Anders Thomsen.
Anders Thomsen har de senest fire sæsoner været på kontrakt i OB, to år som U19 og de seneste to år har han været en del af superligatruppen.

”Vi er meget glade for, at Anders Thomsen har valgt, at fortsætte sin udvikling i Middelfart Boldklub” udtaler sportschef Lars Mejnert.
”Vi er bevidst gået efter, at finde en offensivspiller som er godt skolet, som besidder et stort udviklingspotentiale, som elsker at score mål, og som både har evnerne og viljen til, at gøre en positiv forskel for holdet” fortsætter Lars Mejnert.

”Anders er en seriøs og målrettet spiller, som passer perfekt ind i vores planer om, at skabe et endnu mere seriøst og professionelt setup og træningsmiljø. ”Anders er hurtig, gennembrudsstærk og god til de dybe løb, og besidder ligeledes en god cocktail af ”vildskab” og vindermentalitet, som vi vægter rigtig højt i Middelfart Boldklub.

Vi byder Anders hjertelig velkommen til Middelfart Boldklub, og vi glæder os meget til at se ham i den blå Middelfart trøje.” slutter sportschef Lars Mejnert."

Anders Thomsen har tidligere spillet for Fjordager og FC Fyn.

OB'eren Anders Thomsen til Middelfart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce