OBK tættere på ligaen


OBK tættere på ligaen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBK tabte i "golden set" i kvalifikation til ligaen, men fynboerne fik ét point med

Badminton, Nordsjælland4 - OBK3, 1. division, : Kvalifikationskampen til ligaen mellem Nordsjælland og OBK måtte ud i et såkaldt "golden set", før den blev afgjort. Den ordinære kamp endte nemlig 3-3. Nordsjælland vandt det afgørende sæt 21-16 - det blev afviklet i damedouble - og det betyder, at Nordsjælland fik to point og OBK ét point med fra kampen til det videre kvalifikationsspil.

- Og det er helt tilfredsstillende. Det var det, vi kom efter. Vi har fortsat en god mulighed for at rykke op. Men selvfølgelig ville det have været dejligt med en sejr, når vi nu var så tæt på, siger John Thrane, presseansvarlig i OBK.

Der er seks hold med i kvalifikationsspillet. Fire hold spiller i ligaen i næste sæson. To hold, Gentofte og Nordsjælland, er fra den nuværende liga - Solrød, Ikast, Skovshoved og OBK fra 1. divison. OBK har allerede slået både Solrød og Ikast.

De to sidste kampe bliver hjemme mod Skovshoved og til sidst ude med svære Gentofte.

I den ordinære kamp vandt OBK de to herresingler samt damesinglen. Der var til gengæld nederlag til fynboerne i de tre doubler.

Specielt Viktor Axelsen imponerede i 1. herresingle, hvor han slog den tidligere verdensmester Peter Rasmussen 21-19 og 23-21.

OBK tættere på ligaen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce