OBK slagtet i Grevens fejde


OBK slagtet i Grevens fejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Badmintonligaen

Greve - OBK 5-1

Badminton. Uden platte sammenligninger med det berømte Middelalderslag var OBK tirsdag aften part i et rent blodbad. Fuldstændig uforståeligt leverede fynboerne en så blodfattig indsats i det vitale nedrykningsslag i Greve, at flere gjorde sig fortjent til et medlemsskab af Jacob Haugaards parti af bevidst arbejdssky elementer.

OBK kom med en frisk succesoplevelse fra fredagens fantastiske indsats mod Team Skælskør/Slagelse, hvor man i egen hule sendte topholdet retur med en sæk på 5-1. Denne indsats gjorde det legalt at tro på, at fynboerne kunne sikre sig en plads i kvartfinalerne. Nu har man i stedet ryggen mod muren og skal sandsynligvis sejre i torsdagens sidsterundeopgør hjemme mod Solrød Strand. Det er dog en match, hvor man langt fra kan vide sig sikker på point. Stillingen i bunden er dog så tæt, så selv et knebent nederlag kan vise sig at være nok for OBK.

Odenseanerne kom ganske forfærdelig fra start. Holdet tabte de fem første opgør i et ruf. Faktisk blev det kun til et enkelt vundet sæt i herredoublen, inden Steffen Rasmussen gik på banen i holdkampen sidste opgør. Rasmussen forsvarede den fynske ære og sejrede i en tæt 1. herresingle og sikrede fynboerne en enkelt pind, der i sidste ende kan vise sig at være livsvigtig i bestræbelserne på at forlænge opholdet i Ligaen.

Der er med andre ord lagt op til et brag torsdag aften i Odense Idrætshal, hvor man må kunne forvente, at det er en flok OBK-spillere, der vil vise, at de ønsker endnu en sæson i landets fornemste række.(bendix)

OBK slagtet i Grevens fejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce