Badminton. Efter en noget tam afslutning på tirsdagens hjemmebaneopgør mod Værløse, hvor fynboerne havde alle tre matchpoint inden for rækkevidde, men måtte nøjes med et enkelt da Patrick Bjerregaard ikke evnede at udnytte to matchbolde, skal de håbefulde OBK'ere på en svær mission mod AB.

Holdet fra smilets by har overrasket med en fornem indledning på sæsonen, hvilket har resulteret i en lidt flot placering som nr. 2 i Badmintonligaen. Så på papiret ser det svært ud, men OBK har før rejst sig efter en skidt indsats.

- Træneren har igen blandet kortene, hvilket giver comeback til Emil Hybel i stedet for Mathias Boe, lyder det fra OBK-leder John Thrane, der fortsætter:

- Det bliver svært. Skal vi fedte os til point, så skal vi hente damesingle, en af herresinglerne og så er der chance i de to rene doubler. Så på en god dag kan alt ske, men vi kan også risikere at rejse skuffede hjem.

OBK har valgt at give endnu en chance til Richardt Eidestedt, der flyttes fra mix- til herredouble. Svenskeren skulle efter larmen på vandrørene være en del stærkere i det kategori i forhold til det, som han leverede tirsdag aften i mixdouble i en debut, der mildest talt ikke har givet forventninger om en klassespiller.(Bendix)