OBK på svært togt


OBK på svært togt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Badmintonligaen

Badminton. Det handler om vigtige point og i sidste ende måske overlevelse for OBK i Badmintonligaen, når OBK drager på et svært togt i Greve.

Fynboerne skal forsøge at ride videre på den gejst og tro på egne evner, som sejren i fredags over topholdet fra Team Skælskør/Slagelse må have givet truppen. Her leverede OBK-mandskabet en fantastisk og helstøbt indsats, der sendte favoritterne hjem med et nederlag på 5-1. Dermed spillede OBK sig i en gunstig situation før de to resterende runder i grundspillet.

Hvis fynboerne kan nappe en sejr i Greve, så er pladsen i kvartfinalen og dermed endnu en sæson i landets bedste række sikret. Hjemmeholdet er placeret som nr. 9 og næstsidst med 5 point, mens fynboerne med sejren i fredags spillede sig op på 7. pladsen med 8 point.

Men det er altid svært i Greve, så der skal leveres en indsats, der lever op til niveauet fra sidste runde, hvis de fynske krigere skal gøre arbejdet færdigt allerede i Greve. Ellers venter endnu en chance torsdag aften hjemme mod Solrød Strand.(Bendix)

OBK på svært togt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce