OBK meget tæt på det forjættede land


OBK meget tæt på det forjættede land

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBK - Ikast 4-2

Badminton. Jeg vil ikke flå bjørnen, før den er død, men nu ligger vi rigtig godt. Jeg tror på en ligaplads til OBK, lød det lige efter opgøret fra OBKs holdleder John Vilhelmsen. Og man siger jo også, at tabellen aldrig lyver. Den fortæller efter anden runde i kvalifikationsspillet til BadmintonLigaen, at OBK har sat sig på en førsteplads fem point foran ddagens uldjyder, der er fynboernes nærmeste konkurrent til en oprykning.

- Nu skal meget gå galt, hvis ikke vi næste sæson kan byde fynboerne på det ypperste af dansk badminton, jublede holdleder Vilhelmsen.

Facit er da også, at OBK-spillerne levede op til de ca 300 tilskueres forventninger ved at nappe en sikker sejr. To herresingler, damesinglen og herredoublen gjorde arbejdet for de fynske fjerboldekvrilibrister, der kun overlod dame- og mixdouble til uldjyderne.

Igen viste supertalentet Viktor Axelsen sin store klasse. Den 16-årige knægt rystede nerverne af sig i sin debut som 1. herresingle og sikrede sig sejren over Sune Gavnholt med cifrene 22-24, 21-13 og 21-10. Der er tale om et talent udoveer det sædvanlige, der med den rette pleje kan ende med at være fremtidens Peter Gade.

OBKs satsning med at flytte hjemmekampene til Odense Idrætshal har vist sig at være en succes. Både sportsligt og tilskueremæssigt har det givet resultat. De ca. 300 tilskuere gik ihvertfald glade og opstemte hjem, og mon ikke de dukker op igen næste gang, hvor OBK definitivt kan sikre sig en plads i landets fornemste række.(bendix)

OBK meget tæt på det forjættede land

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce