OBK klar til slutspillet


OBK klar til slutspillet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

1. division

OBK - Esbjerg 9-4

Badminton. Sikke en aften. Et fantastisk set-up og en fremragende indsats af spillerne.

Superlativerne sad løst, da en svært tilfreds OBK-holdleder, John Vilhelmsen, gjorde status efter sidste smash i fynboernes opgør mod Esbjerg.

- Det kunne bare ikke være bedre. Spillerne var klar fra start. Det virkede som om, at de bare ville vise det store publikum, at de er berettigede til at kæmpe med om en plads i BadmintonLigaen, konstaterede Vilhelmsen og fortsatte:

- Der er ingen tvivl om, at vores fremragende førsterunde og vores suveræne damer gjorde forskellen.

Og det er vel egentlig en ganske klar og nøgternt vurdering af opgøret. OBK bragte sig foran 4-0, delte de fire herresingler og nappede, som forventet, de to damedoubler og så var den ged barberet og slutspilspladsen sikret. Sidste fynske pind kom i 2. herredouble, hvor vestjyderne trak sig med en skade.

- Vi var bare bedre. Både spillemæssigt og fysisk, så sejren var fuldt fortjent. Og selvom rammerne hjemme i Godthåbsgade er mere intime, så er vi helt sikkert med på en eventuel gentagelse af sådan et arrangement. Næste gang vil jeg garantere endnu mere gang i den på lægterne, lød det fra en opstemt og veltilpas fynsk holdleder med en stemme, der bar tydeligt præg af gjaldende sejrsråb.(bendix)

OBK klar til slutspillet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce