OBK i vanvittigt drama


OBK i vanvittigt drama

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Greve - OBK 2-4

Badminton. OBK leverede varen i tirsdagens gys i Greve. Fynboerne havde kniven på struben inden opgøret, da et nederlag ville sende holdet ned i sumpen med 0 point med i kvalifikationsspillet til næste års fornemste række. Men med en fantastisk indsats kunne odenseanerne skrige sejrsbrølet ud og sætte tre sindssyg vigtige point ind op kontoen efter en formidabel 4-2 sejr. Hvis rundens øvrige resultater mager sig, så kan fynboerne pludselig ende i kvartfinalerne i stedet for et nervepirrende kval-spil mod de bedste hold fra 1. division. Alt dette afgøres i sidste runde af grundspillet, der torsdag aften i Odense Idrætshal byder på et opgør mod Team Skælskør/Slagelse.

OBK kom nærmest planmæssigt bagud 2-0 efter damesingle og herredouble. Men derefter ryddede fynboerne resten af pladen og nappede alle tre point med hjem over Storebælt.

"Det var dejligt for første gang i sæsonen at vinde begge herresingler", konstaterer en svært tilfreds formand, Henrik Kryger, der selv gennem årene har støvet mange sejre hjem for sin klub. Det var nærmest forventeligt, at Steffen Rasmussen vanen tro sejrer i 2. herresingle. Til gengæld viste Raul Must fine takter, da han i to sæt slår den tidligere topspiller Joachim Persson. Ganske flot af Must, der tidligere har haft svært ved at vinde de tætte opgør.

Der venter det fynske badmintonpublikum et nervepirrende opgør torsdag aften, hvor et undertippet fynsk hold skal forsøge at hente point i kampen om enten at sikre sig en plads i kvartfinalen eller det bedst mulige udgangspunkt for at undgå nedrykning.(Bendix)

OBK i vanvittigt drama

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce