OBK har fundet kuglerammen frem


OBK har fundet kuglerammen frem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Badminton. Der er garanti for en drønspændende torsdag aften i Odense Idrætshal, hvor OBKs bedste mandskab tager imod Team Skælskør/Slagelse. Paradoksalt nok er det egentlig ikke dette opgør, der er mest spændende. Faktisk risikerer fynboerne at få en gevaldig snitter. Et kvalificeret bud kunne godt være et fynsk 2-4 nederlag, men det kan meget vel med at blive fejret med brede smil og fynsk øl.

Den overraskende sejr i tirsdagens opgør i Greve har nemlig sendt fynboerne væk fra de kedelige pladser. Faktisk har OBK tre hold under sig og dermed en potentiel kvartfinale inden for rækkevidde. Men resultaterne skal flaske sig, idet ikke mindre end seks hold kan ende på de to nederste pladser, der udløser et risikofyldt nedrykningsspil mod de bedste hold fra landets næstbedste række.

Flere af holdene mødes indbyrdes i rundens opgør. Hvis de ender med at dele pointene imellem sig, så trækker OBK-spillerne nitten. Da samtidig de enkelte holds score er meget tæt, så bliver alle individuelle opgør af vital betydning. Meget taler dog for, at specielt Gentofte får det svært med Værløse og det samme gælder for AB Aarhus, der får besøg af formstærke Solrød Strand. Og lige præcis Gentofte og AB Aarhus ligger under OBK i tabellen. Så der er vist ikke tvivl om, at tilskuerne sideløbende med opbakning til hjemmeholdet også følger med i livestreamningen fra rundens øvrige opgør. (Bendix)

OBK har fundet kuglerammen frem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce