OBK fik den nødvendige hjælp


OBK fik den nødvendige hjælp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Badmintonligaen

OBK - Team Skælskør/Slagelse 2-4

Badminton. Der var godt fyldt op på lægterne i Odense Idrætshal tirsdag aften, hvor OBK sloges for at redde livet i Badmintonligaen. Der var to skud i den fynske bøsse. Enten skulle der en gedigen overraskelse til, hvor OBK selv hentede point mod de sjællandske favoritter eller også skulle de øvrige resultater flaske sig. Helt som ventet måtte hjemmeholdet acceptere et hæderligt nederlag, hvor sejrene ikke overraskende kom i damedouble og 2. herresingle. Maiken Fruergaard/Camilla Martens og Steffen Rasmussen sejrede forholdsvis sikkert. I de øvrige fire opgør var der ikke rigtig spænding. Raul Must leverede en flot indsats mod Hans-Kristian Vittighus, men han var aldrig helt tæt på at tage sejren.

Men Solrød Strand og Værløse gjorde arbejdet færdigt ved at slå OBKs nærmeste konkurrenter, og dermed fik det fynske nederlag kun kosmetisk betydning.

Det var da også en lettet træner, Lennart Engler, der umiddelbart efter opgøret gjorde status på grundspillet: "Det var dejligt. Jeg er rigtig godt tilfreds med, at vi har løftet os ud af det mentale hul, som vi landede i tidligere på sæsonen. Det er flot gjort af spillerne. Nu skal vi bare nyde kvartfinalen, som vi kan spille helt uden nerver".

Kvartfinalen afvikles over to opgør. Det er endnu ikke afgjort, hvem OBK skal op imod, men opgøret spilles med sikkerhed tirsdag d. 9. februar kl. 19.00 i Odense Idrætshal. (Bendix)

OBK fik den nødvendige hjælp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce