Badmintonligaen AB Aarhus - OBK 5-1

Badminton. Helt som frygtet var OBK ikke i nærheden af at få point med hjem fra torsdagens besøg hos AB i Aarhus.

AB er den helt store overraskelse i årets liga, og klubben fra Smilets by havde ikke i sinde at tørre smilet af i opgøret mod OBK, der blev sendt retur til Fyn med et nederlag på 5-1.

Det var kun Camilla Martens og Amanda Høgstrøm, der kunne sikre fynsk succes i damedouble. Parret reducerede til 1-2 efter fynsk nederlag i både mixdouble og damesingle. Dermed havde fynboerne ryggen mod muren. Det blev dog kun til et enkelt fynsk sæt i de resterende fire opgør. Det var Steffen Rasmussen, der i 2. herresingle, der formåede at nå først til 21 point i første sæt, hvorefter tingene blev sat på plads. Patrick Bjerregaard var oppe mod den unge komet, Anders Anthonsen, der har udråbt sig selv til "The next one". Hjemmebanefavoritten levede op til både egne og omgivelsernes forventninger, idet Bjerregaard samlet set ikke fik point nok hjem til et helt sæt.

OBK skal heldigvis måle sig mod andre modstandere og skal nok få samlet point nok sammen til en plads i kvartfinalerne senere på sæsonen.(bendix)