OB70 takkede nej til håndsrækning


OB70 takkede nej til håndsrækning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På generalforsamlingen i aftes besluttede oldboys-turneringen OB70, at de fortsætter for sig selv
Dermed bliver der intet samarbejde med FBU. Der blev dog opfordret til dialog og samarbejde

Fodbold: Gennemsnitsalderen var på den anden side af 50 til OB70’s generalforsamling i aftes.

Kassereren Ejner Nielsen var lidt forsinket, men det tog de cirka 20 fremmødte ikke så tungt. De fik sig en snak og en øl. Og netop det, med ikke at tage tingene så tungt, er noget af det, de bryster sig af i OB70.

- Vi går ikke så meget op i reglerne. Om der lige er en spiller på et af holdene, som er for ung, betyder ikke så meget. Det vigtigste er da, at vi får spillet noget forbold, sagde OB70’s stifter Egon Isidor Petersen, mens forsamlingen ventede på kassereren.

Kritik af FBU

Det vigtigste punkt på dagsordenen var, om man skulle takke ja til et udspil om sammenlægning med Fyns Boldspil Union.

Og der gik ikke lang tid, før holdningerne til FBU blev luftet. Allerede efter at aftenens dirigent, Flemming Skyum Christensen, havde gennemgået formalia, kom OB 70-formanden under sin beretning med en skarp kritik af Fyns Boldspil Union.

- Vi var til et møde med FBU, men dem gider vi ikke bruge vores tid på, når de ringer rundt og prøver at fiske klubber fra vores turnering. Det er da ikke fair-play, sagde formand Poul Erik Bak.

Dialog vejen frem

Under den efterfølgende diskussion opfordrede kassereren, Ejner Nielsen, dog til dialog:

- Vi arbejder begge for det samme, og det er at skabe nogle gode rammer for fodbold. Det er vigtigt, at vi kan snakke sammen og se hinanden i øjnene.

Han blev bakket op af Preben Schack fra Åsum:

- Jeg synes, det bedste ville være, hvis vi kunne samarbejde. FBU er ikke ude på at splitte OB70. De vil køre videre med den gode ånd, vi kender, hvor der ikke er så mange restriktioner. Egon og Poul Erik kan jo ikke fortsætte evigt, og hvem vil så tage over?

Et samarbejde mellem de to oldboys-tuneringer kommer dog ikke i stand lige med det samme.

Generalforsamlingen besluttede, at de vil forsætte på egen hånd.

40 års jubilæum

Under eventuelt berettede Egon Isidor Petersen, at han tog initiativ til at starte OB70 for præcis 40 år siden, og han brugte lejligheden til at fortælle de fremmødte lidt om tuneringens historie.

- Vi aldrig været en del af FBU. Vi blev i sin tid smidt ud af det, der hed Odense Alliancen , og så ringede vi rundt og samlede nogle klubber til en ny turnering. Dengang var vi 10 hold. Der er 151 tilmeldte hold til næste sæson.

Dermed høstede sekretæren aftenens højeste bifald

OB70 takkede nej til håndsrækning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce