Sikker sejr på 5-0 over B75 fra Hirtshals i den sidste grundspilskamp betyder, at OB Bordtennis for første gang i klubbens historie vinder grundspillet i mændenes Elitedivision

Bordtennis: OB satte tingene på plads i søndagens sidste runde af grundspillet i mændenes Elitedivision. OB vandt hjemme i Odense Kaserne Hal 5-0 over B75 fra Hirtshals, og dermed har OB for første gang i klubbens historie vundet grundspillet.

Der var lutter sejre til Andy Pereira, Daniel Reed, Pontus Rööse og Morten Hyrup Rasmussen.

Det betyder semifinaler mod Virum, der med uafgjort 4-4 hjemme mod nummer tre, CPH, i sidste runde sluttede som nummer fire og overhalede B75, som må nøjes med femtepladsen, et point efter Virum.

For OB var det vigtigt at få førstepladsen, da holdet dermed undgår stærke Roskilde, som med Michael Maze som topnavn i den anden semifinale møder CPH Bordtennis.

Semifinalerne spilles onsdagene 9., 16. og evt. 23. marts, hvis det bliver nødvendigt med en tredje kamp. OB spiller ude 9. marts og hjemme 16. marts. OB har også hjemmebane i en eventuel tredje semifinale.

Finalerrne spilles de tre første onsdage i april - 6., 13. og evt. 20. april. Her vil OB - hvis holdet kommer i finalen - også have hjemmebanefordel i kamp to og en eventuel kamp tre.

Læs mere i Sport Fyn i Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis mandag

  • SportFyn