OB venter på to forsvarere

Emil Ousager står nu i en skidt situation i OB, hvis han vil have spilletid i foråret.
Foto: Jørgen Hansen

OB venter på to forsvarere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jonas Troest og Timmi Johansen er nye konkurrenter til forsvarspladser i OB
Kim Brink overvejer at skaffe målmand Emil Ousager spilletid et andet sted

Fodbold: Når OB møder til træning for første gang efter vinterferien den 11. januar, så bør Lars Olsen i det skjulte lige pludselig have to "nye" forsvarsspillere til rådighed.

Venstrefods-spilleren Timmi Johansen starter for første gang på lige fod med de øvrige, siden han i marts sidste år blev korsbåndsopereret.

Nu er han klar til at gå fuldt ind i kamp-relaterede øvelser, ligesom Jonas Troest nu definitivt skal bevise, at han som de sidste par uger inden ferien ikke længere har kvaler med sine akillessener.

Helt ny bliver den 27-årige norske målmand Alexander Lund Hansen på 1,97 meter - hentet i Rosenborg som konkurrent til Roy Carroll i stedet for Rune Pedersen, hvis lejemål fra Lyngby nu er stoppet.

- Vi bliver nødt til på et tidspunkt at tage hul på Emil Ous­agers situation, fordi han kan få et problem med at få kamptræning nok, erkender direktør Kim Brink om Ousager.

Emil Ousager brækkede sin hånd netop, da Anders Lindegaard blev skadet og OB i stedet hentede Carroll.

Christian Kier vil fortsat være back up og spille på 2. divisionsholdet.

- Der vil ikke være noget formål med at spekulere i Peter Utakas eller Djemba-Djembas situation. Transfervinduet vil være meget passivt, og der sket intet, så længe de store klubber i Europa ikke har rørt på sig. Der er sat rygter i gang, men den næste uge sker det intet, mener Kim Brink.

Boateng-rygte

HSV-stjernen Jerome Boateng rygtes for eksempel til Bayern München for 90 millioner kroner, og det er den slags handler, der kan influere og skabe efterspørgsel på en Peter Utaka.

- De danske klubber generelt vil ikke have økonomi til at investere endsige overtage spillere fra andre danske klubber, tilføjer Kim Brink om transfervinduet, der åbnede under raket-fyrværkeriet nytårsnat.

- Vi har et konkurrence-dygtigt mandskab, som vi kan søge at optimere, men der vil ikke blive tale om de store udskiftninger.

Björn Runström flirtede før jul med italienske Ascoli, og det skind blev der i første omgang ikke nogen jakke ud af.

Esben Hansen vender hjem fra lejemålet i Randers til en temmelig vanskelig konkurrence mod Djemba-Djemba.

OB og FC Fyns første træningskamp er mod hinanden den 22. januar.

OB venter på to forsvarere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce