OB vandt i Horsens

OB vandt over AC Horsens.

OB vandt i Horsens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OB holder fast i stimen af sejre i Superligaen. Lørdag eftermiddag blev det til en sejr på 2-1 til fynboerne hos Horsens i en velspillet kamp, der bølgede frem og tilbage - og med store chancer til begge hold.

I store perioder af kampens sidste 20 minutter var OB under hårdt pres, men fynboerne var i slutfasen hele tiden farlige på kontrastød. Blandt andet havde den nye OB'er Peter Utaka et par store chancer.

Ved pausen af superligaopgøret var stillingen også 2-1 til fynboerne. Og det var med superfarlige Djiby Fall som dobbelt målscorer.

Hans Henrik Andreasen og Thomas Helveg så noget passive ud i det fynske forsvar, da Horsens i det 39. minut udlignede til 1-1. Superfarlige Elanga, venstre back for Horsens, fik snoet sig igennem i venstre side af straffesparkfeltet og scorede sikkert. Og pludselig syntes Djiby Falls føringsmål i kampens 27. minut - et hovedstød på et dejligt indadskuet hjørnespark fra Henrik Hansen - langt, langt væk.

Men kort før pausefløjtet satte Fall atter sig selv i centrum, da han i realiteten spillede sig selv fri i venstre side af straffesparkfeltet og nærmest sled bolden i mål. Den mand har dog en ustoppelig vilje!

Alt var dog ikke solskin for Djiby Fall i 1. halvleg. Et gult kort betyder sandsynligvis, at Fall har karantæne i hjemmekampen mod Brøndby 5. oktober.

Frem til OB's første scoring i det 27. minut havde Horsens et sikkert, spillemæssigt overtag, men fynboerne kom bedre med efter scoringen. I det 25. minut serverede Björn Runström fra højrekanten et perfekt indlæg, som Johan Absalonsen var tæt på at kanonere i mål med et fladt skud fra kanten af straffesparkfeltet. Senere misbrugte Runström selv en stor chance på en frispilning af Hans Henrik Andreasen.

I 2. halvleg var der flere åbne chancer til begge hold, og der var flere markante nærkampe, hvor blandt andre netop Djiby Fall også havde en hovedrolle.

Med sejren viser OB, at holdet for øjeblikket trækker sejre i land - også i kampe, hvor holdet i perioder er under stort pres. Den slags kendetegner også et tophold.

OB vandt i Horsens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce