OB-træner så Elstrup-scrapbog

OB's cheftræner, Kent Nielsen, kom en tur ned ad mindernes allé, da en fan havde medbragt en scrapbog fra Lars Elstrup. Arkivfoto.
Foto: Yilmaz Polat

OB-træner så Elstrup-scrapbog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En rutineret OB-tilhænger havde en gave fra klubbens tidligere EM-triumfator Lars Elstrup med, og scrapbogen vakte minder hos Kent Nielsen.

OB-træner Kent Nielsen gik efter onsdagens opstart-træning ind i klubhuset, og dér fik træneren sig en overraskelse.

En række af klubbens mere rutinerede følgere var samlet til formiddagskaffen, og en af dem havde medbragt en scrapbog, som klubbens tidligere stjerne Lars Elstrup havde givet.

Elstrup var med til at vinde guld for landsholdet i EM i 1992, men trak sig nogle år efter helt ud af fodboldens rampelys og er i dag heller ikke tilknyttet fodboldens verden.

For et stykke tid siden valgte Elstrup at overrække en af ungdommens scrapbøger til en god bekendt i Odense, og derfor kunne den onsdag vises frem i OB's klubhus.

Der var mange minder at skue for Kent Nielsen, der blandt andet kunne se gamle holdbilleder af divisionshold fra 1960'erne. Deriblandt af hold fra hans gamle klub Brønshøj, hvor både Kent Nielsen, hans bror Tommy og hans far, Erik, spillede på divisionshold i klubbens mere gyldne år.

På samme vis var der påklistret en række holdbilleder af datidens fynske fodboldstjerner og -hold fra B1909, B1913 og OB. Det var dengang, børn og unge samlede på holdbilleder og lavede scrapbøger, og det har Lars Elstrup så gjort hjemme i landsbyen nord for Randers, hvor han voksede op.

Lars Elstrup var som ungsenior med til at rykke Randers Freja op i øverste liga, blandt andet med en sejr over B1913 i den afgørende kamp i Randers, og senere fik Elstrup en flot karriere i OB, Feyenoord og engelske Luton, som dengang spillede i øverste engelske liga.

Elstrup blev i den vigtige EM-kamp i 1992 mod Frankrig skiftet ind i stedet for Brian Laudrup og kvitterede med at score sejrsmålet.

Elstrup var ikke med i finalen mod Vesttyskland. Det var i den kamp, at Kent Nielsen var en vigtig spiller og blandt andet andet huskes for et vildt saksesparks-bortspark inde i målfeltet.

OB-træner så Elstrup-scrapbog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce