OB to gange på "Atletikken"


OB to gange på "Atletikken"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

PLANER: OB starter formentlig på Atletik-stadion i den kommende sæson

FODBOLD: OB's stadion-planer vil kunne mærkes for publikum i starten af den nye sæson, hvor Superliga-klubben må henlægge nogle kampe til Atletikstadion.

I første omgang er det installationen af varme i Odense Stadions græstæppe, der kræver sin tid.

Til gengæld bliver projekterne på hovedtribunerne dels forsinket mindst nogle måneder, dels beskåret i første omgang, så de kun handler om en udbygning af VIP-logen og lokaler til OB's administration.

Den nye Superliga-sæson starter i weekenden den 24./25. juli, og det bliver givet med en OB-udekamp, og det samme gælder formentlig den næste runde.

- Vi har i hvert fald bedt turneringsudvalget om at få tildelt to udekampe først, og en hjemmekamp i tredje runde. Den skal så spilles på Atletikstadion. Derefter har vi igen bedt om en udekamp, og så håber vi, at Odense Stadions grønsvær er klar til femte runde, siger kommunikationschef Peter Hørlück.

Småt med pladsen

Atletikstadion har en tilskuer-kapacitet på 5000 stå- og 900 siddepladser - i alt 5900.

Hvilket efter OB's tilskuer-fremgang ikke plejer at række, men det er så vilkårene i et par kampe i efteråret.

OB skal spiller Intertoto-kampe i juni.

Første kamp mod nordirske Ballymena er fastlagt.

- Den kamp spilles søndag den 20. juni klokken 15.00 på Odense Atletikstadion, siger Peter Hørlück.

Returkampen er en uge senere i Nordirland.

Og så er det altså sandsynligt, at OB's første hjemmekamp bliver i tredje runde. Den præcise kampdato i den runde hænger på, om turneringsudvalget - som det til tider sker - gør anden runde til en midtuge-sag.

Hvis OB går videre til Intertoto-cup'ens anden runde, pønser OB på at spille hjemmekampen mod formodentlig den spanske storklub Villarreal et sted ude i sommerlandet på et egnet stadion, fordi Atletikstadions cindersbane i den uge graves op og omlægges.

Sponsorerne væk

Når OB's tribune-projekt skydes i gang, vil VIP-logen - og alt fra vinduerne og opad - blive revet ned.

- Det betyder naturligvis, at sponsorer, presse og spillere bliver berørt, og der skal findes alternative løsninger i området, siger Peter Hørlück.

OBhåber, at den ombygning er klar til foråret 2005. Det afgøres naturligvis af, hvor hurtigt OBkan strikke alle løse ender i tribune-projektet sammen. Hvis der til-støder for mange komplikationer, bliver hovedtribunen først klar til den helt nye sæson i juli 2005.

OB to gange på "Atletikken"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce