OB smeltede ned i varmen

Anders K. Jacobsen kunne ikke klare varmen i går. Her prikker han bolden forbi Ikasts anfører Ibrahim Gnanou, mens midtjydernes Rasmus Würtz - igen den Würtz - ser på.
Foto: Hans Østergaard

OB smeltede ned i varmen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kørt over af nigerianske Runsewe og Nworuh - Torpegaard til København.

OB II - Ikast 3-4: OB's rekordlange serie på 10 ubesejrede kampe smeltede hurtigt ned i 1. halvleg mod Ikast, der som altid præsenterede sig med et par nigerianere af et format og som fra en helt anden verden.

Mens OB's spillere led i den trykkende varme på bane 1 i Ådalen, kørte Jude Nworuh og Adeola Runsewe rundt som små eksplosive ekspres-tog, som værterne slet ikke kunne fange i 1. halvleg.

- Jeg har det dårligt. Derfor er jeg gået ud i pausen. Jeg mangler simpelthen salt, og nu skal jeg på ferie. Jeg var bare med i dag, fordi jeg ikke har fået så meget spilletid på superliga-holdet, stønnede Anders Jacobsen i omklædningsrummet, mens to beundrerinder så til hans helbred.

Tempoet i 1. halvleg var forrygende den første halve time, men tungere spillere som Kristian Gaarde eller Rasmus Petersen havde svært ved at følge det midtjyske-nigerianske fodarbejde.

Torpegaard tager væk

Nworuh og Runsewe gled af på alt, hvad der egentlig lignede bastante tacklinger, men Anders Torpegaard spillede en fornuftig 1. halvleg for OB.

- Nu tager jeg til København, og det er endnu åbent, hvor jeg skal spille derovre efter sommerferien. Jeg har haft min tid hernede i OB, og der sker nok ikke mere, tilføjede højrekanten, hvis kontrakt udløber den 30. juni.

- Vi var alle trætte i pausen, for det var utrolig hårdt for os alle at løbe rundt derinde. De to nigerianere spillede som om, at det ikke var varmt, tilføjede Torpegaard.

Han lover, at OB vil give den fuld power i de sidste to kampe mod AaB II og Brabrand, der jo er FC Fyn-konkurrent.

- Det kan du være sikker på, sagde Torpegaard.

- Vi har lovet os selv, at vi skulle have ni point i de sidste fire kampe, så vi mangler stadig fem point.

Diop er i tvivl

Moustapha Papa Diop spillede stopper i 1. halvleg, men blev rykket ud som højre back i 2. halvleg.

- De havde en lille nigerianer (Runzewe, red.), som gav os problemer på kanten. Så vi rykkede Diop derud, forklarede træner Henrik Clausen.

Diop har måske spillet sin sidste kamp overhovedet. Han har ikke fået sin kontrakt forlænget i OB, men er en dyr herre selv for en 1. divisionsklub.

- Papa ved endnu ikke, om han tager hjem. Omvendt er de sidste par kampe hos os jo også et udstillingsvindue for ham, hvis han gerne vil opnå kontrakt et andet sted, fortalte Henrik Clausen.

Om Anders Jacobsens hurtigt kollaps sagde træneren:

- Man kan jo godt være så forberedt, at man kan spille mere end en halvleg. Måske hænger det også sammen med, at Anders ikke har spillet ret mange hele kampe i foråret - hverken på første- eller andetholdet, mente OB-træneren.

- Ikasts seks forreste havde højt niveau og erfaring fra superliga-holdet, men vi burde nok have kunnet truet deres bagkæde lidt mere, mente han.

Morten Hansen leverede også en fornuftig præstation i OB's venstreside, men generelt fremstod det som om, at der var flest med superliga-potentiale på midtjydernes side. Og det er ingen ny påstand.

De sidste minutter havde OB med nogle høje bolde frem i feltet held til at ryste gæsterne, der slap for mere end den skræk, det var at indkassere et mål et minut før tid.

OB smeltede ned i varmen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce