OB vendte 0-1 til 3-1-sejr på Fionia Park for øjnene af 10.036 tilskuere.
AGF spillede fra starten friskt til, selv om OB greb taktstokken.

Det fynske forsvar virkede usikkert under pres og efter en dødbold dumpede bolden ned til Ulrik Lindkvist, der scorede til 1-0 til gæsterne efter ti minutter.

I de følgende minutter var OB-angriber Björn Runström en stor synder og misbrugte to store chancer, men Jeremiah White kunne også have bragt AGF foran 2-0.

OB fik i stadigt mere forrygende halvleg udlignet til 1-1 efter godt en halv time, da Henrik Hansen skød på mål. Senegaleseren opfangede bolden i kanten af målfeltet, drejede rundt og sparkede bolden i kassen.

Halvlegen sluttede med en enorm dobbelt-chance til Fall, der burde have scoret. Situationen gjorde Steffen Rasmussen i AGF-målet til lidt af en helt.

I det næste angreb skød Michael Lumb et frispark på OB's trekant-sammenføjning.

I halvlegens sidste minut fik Björn Runström brudt sin mål-forbandelse, kastede sig frem efter en løs bold og sparkede ind til 2-1 til fynboerne, der gik til pausen under en øredøvende klapsalve.

Efter et kvarter ind i 2. halvleg gik dampen lidt af begge hold, og tempoet faldt drastisk.

AGF forsøgte at dænge OB's felt til med indlæg, men i sidste ende slog OB til med en kontra.

Chris Sørensens centring fra venstre pandede Johan Absalonsen ind til 3-1 til fynboernes første hjemmesejr i meget lang tid efter et hav af uafgjorte kampe i sidste sæson.
  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle

Jesper Christiansen: En kamp vi skal vinde

Skuffende FCK-remis i Sønderjylland

Da Fall tog fat i AGF var der fest

Da Fall tog fat i AGF var der fest