OB satser på nyt blod


OB satser på nyt blod

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BYTTEKØBMAND: Randers og OB enige om at bytte Lars Larsen for Kenneth Møller Pedersen

FODBOLD: Der er gang i svingdørene i Ådalen for tiden.

Ind kom i går Randers FC's 26-årige Lars Larsen, der er hentet til OB på en lejekontrakt sæsonen ud med option på forkøbsret.

Ud gik Kenneth Møller Pedersen, der er røget den anden vej - til Kronjylland - ligeledes på et halvt års lejebasis.

Lars Larsen fik sit gennembrud for Randers FC i efteråret, hvor han flere gange lod sit giftige venstreben føre ordet.

- Det er helt klart min største force. Jeg er nok mere målfarlig end Kenneth Møller, mens han måske er mere gennembrudsstærk end mig. Jeg kan spille alle pladser i angrebet, men er nok stærkest på flankerne, lyder vurderingen fra den nye OB'er.

Han er i disse dage på Gran Canaria med sine nu tidligere klubkammerater fra Randers. Han havde hørt en lille fugle synge om interessen fra OB inden take-off, men blev alligevel overrasket.

- Jeg fik faxet en kontrakt herned onsdag aften, som jeg skrev under og returnerede. Så det er gået meget stærkt. Mærkeligt at være på tur med drengene fra Randers, når man ved, at det er slut på mandag, sagde Lars Larsen i aftes til Stiftstidende.

OB det rette tophold

Han glæder sig ikke desto mindre meget til at tørne ud for et tophold i landets bedste række.

- Havde det været en midterklub fra Superligaen, var jeg aldrig skiftet. OB er et ægte tophold, som har været med helt fremme i flere år nu. Derfor var der heller ikke så meget betænkningstid fra min side, siger Lars Larsen.

Han ser frem til at optræde på et hold, der er mere offensivt i sin spillestil.

- Som bundhold var vi i Randers FC nødt til at passe meget på bagude. Det betød, at de offensive kræfter ofte blev brugt på at forsvare. OB-spiller flot angrebsbold, som jeg ser frem til at blive en del af, lyder det fra OB's nye ansigt.

Havde fået nok

Kenneth Møller Pedersen kan omvendt kalde sig Randers-spiller det næste halve år - og det passer ham storartet.

- Jeg var nået til et punkt, hvor jeg havde fået nok. Jeg har været væk fra førsteholdet længe nok og måtte tænke på min karriere og fremtid. Derfor er det heller ikke trist at forlade OB, sagde Møller Pedersen i aftes til Stiftstidende.

Flere klubber har angiveligt kæmpet om Møller Pedersens gunst, men det blev kronjyderne, der landede den løbe- stærke spiller med det gode skud.

- Det bliver godt med nye omgivelser og nye ansigter. En ny chance for at vise mit værd. Jeg blev brugt forkert i OB, jeg blev ikke brugt nok, konstaterer Møller Pedersen, som trods den begrænsede spilletid var meget populær blandt de stribede supportere.

Han lagde godt fra land, da han for to et halvt år siden skiftede til OB fra FC Midtjylland - seks mål i ni kampe.

- Men så blev der ændret spillestil. Der var ikke længere plads til mig på den offensive midtbane i en diamant-formation. Siden er det gået den gale vej.

- Nu har jeg fået en chancen for at bevise, hvad jeg er værd, når jeg bliver brugt rigtigt, lyder det fra Kenneth Møller Pedersen.

Det var i aftes ikke muligt at få en kommentar fra OB's trænere, Troels Bech og Klavs Rasmussen.

OB satser på nyt blod

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce