OB sælger Jonas Borring for rekordsum

Jonas Borring skifter til FC Midtjylland.
Foto: Arkivfoto: Carsten Bundgaard

OB sælger Jonas Borring for rekordsum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kantspilleren skifter til FC Midtjylland. Salgspris på 21 millioner.

OB har solgt venstrekantspilleren Jonas Borring. Den 23-årige midtbanespiller skifter med øjeblikkelig virkning til SAS Ligaklubben FC Midtjylland.

Rygterne dukkede op i går aftes på hjemmesiden bold.dk, og historien spredte sig hurtigt til de øvrige medier. Transfersummen blev også et tema, og ifølge Fyens.dk's oplysninger er salgsprisen på niveau med Ulrik Laursens skifte til FC København.

OB-direktør Kim Brink er da også yderst tilfreds med det økonomiske aspekt.

- Der er tale om en rigtig god handel for os, som sandsynligvis er den største handel mellem to danske klubber, udtaler Kim Brink, der understreger, at OB agter at forstærke SAS Ligatruppen yderligere, selv om klubben allerede har købt tre nye spillere.

- Vi har allerede flere stærke alternativer til Jonas’ plads, og salget åbner mulighed for, at vi kan forstærke vores trup endnu mere markant, slutter Kim Brink.

For Jonas Borring er det et skifte til nye udfordringer efter fire gode år i OB.

- Jeg har haft fire fantastiske år i OB, hvor jeg har udviklet mig fra at være talent til at være med i nærheden af det danske landshold. Og tiden i OB står som et særligt kapitel i min fodboldkarriere, som jeg altid vil mindes med glæde, siger Jonas Borring.

Jonas Borring debuterede for OB i en Royal League kamp mod Halmstad i februar 2005, og siden er det blevet til 121 kampe og 14 mål i den stribede trøje.

Ved pressemødet præsenterede FC Midtjylland også en tidligere OB'er. Angriberen Kim Christensen begynder også i klubben til sæsonstart.

OB sælger Jonas Borring for rekordsum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce