Det bliver en blæsende omgang, når OB klokken 12 indleder testkampen mod HB Køge. Kampen spilles på en vindomsust kunstgræsbane i Herfølge. OB, der har ladet Kenneth Zohore rejse til Cardiff til en mulig kontrakt, lader Rasmus Festersen og Anders K. Jacobsen starte i front.

Der er godt gang i blæsevejret på herrens mark i Herfølge.

Her spiller OB træningskamp ved middagstid, og den kommer midt i nogle yderst omskiftelige dage i klubben.

Transfervinduet lukker med udgangen af weekenden og måneden, og lige nu er den jættestore angriber Kenneth Zohore blevet frigivet, fordi han angiveligt har fået et lukrativt tilbud fra Cardiff City, der spiller i den engelske Championship række, næstbedste liga.

Men dér er pengene store, og Cardiff vil ikke have problemer med at give OB et tilbud, som klubben ikke kan afslå.

Zohore skal dog lige bestå en lægeundersøgelse, men angriberen spillede dog efteråret i OB uden større problemer.

OB-truppen er ved at lade op til dåd under tribunen på Herfølge Stadion, og startopstillingen er kommet:

Koval - Oliver Lund. Frederik Tingager, Lasse Nielsen, Jacob Barrett Laursen - Mikkel Desler, Azer Busuladzic, Mohamed El Makrini, Rasmus Falk - Anders K. Jacobsen og Rasmus Festersen.

Kantspilleren Yao, som netop har fået kontrakt i OB, nåede at springe på bussen i morges, da det stod klart, at Zohora daffede mod Cardiff.

HB Køge er i gang med noget af et brandudsalg i jagten på at undgå et markant underskud, og de imponerende stadionplaner inde i Køge er også strandet, så OB møder en trup, som den netop ansatte fynske træner Henrik Lehm skal bygge op forfra.

Om lidt går det løs henne bag svinget og omme på den anden side af viadukten under jernbanelinjen, og i fem-seks graders varme og kraftig blæst bliver det en kølig omgang for trænere, ledere og pressens få gentlemen på en sidegyde til Vordingborgvej.

Men HB Køge kan omvendt ikke rykke ud af 1. division, fordi FC Vestsjælland efter konkursen tog den ene og enlige nedrykningsplads.

OB kan godt bruge et resultat for at berolige omgivelserne, nu hvor holdet har spillet uafgjort i Helsingør og tabt i Horsens.

Og det bliver nogle levende unge fyre OB skal møde.

Sport Fyn har placeret sig i en lun krog under hovedtribunen, og Henrik Lehm har budt gæsten på en kop kaffe, inden han skal opridse taktikken for flokken af springfyre og ambitiøse svende.

OB's sportsdirektør Jesper Hansen må formodes at have travlt i disse timer, hvor det skal overvejes, om der eventuelt skal hentes en afløser for Zohore. Det burde der være penge til.

  • SportFyn