OB - nu med Pontus


OB - nu med Pontus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

PÅ PRØVE: Ung svensker blev kastet ind i træningskampen mod West Bromwich

OB West Bromwich 0-0 træningskamp

FODBOLD: Regnen stod ned i stænger, ja det var nærmest helt britisk vejr på Høje Bøge - stadionet i Svendborg, der lagde et indbydende græstæppe til britiske og odenseanske fodboldben.

For Birmingham-mandskabet er det én af mange forberedelseskampe til sæsonstarten i Premier League.

For OB var det sidste generalprøve, inden søndagens premierekamp på Brøndby Stadion.

Indtil da kan der så gisnes om, hvilke spillere, OB kaster på banen til den benhårde premiere.

Lige nu er det aldrende fynske midterforsvar, som er det mest ømme punkt. Med Michael Hemmingsen definitivt ude og Jacob "Gaxe" Gregersen som yderst tvivlsom, ligner det Jan Sønksen og Steen Nedergaard centralt med Ulrich Vinzents og Fernando Derveld på backpladserne.

Fredelige fans

Det var i hvert fald sådan, OB præsenterede sig foran 800 fredelige fodboldfans på Høje Bøge.

Men fra 2. halvlegs begyndelse kastede OB en joker ind ved siden af Sønksen:

Pontus Segerström, 23-årig svensker og anfører hos Brommarpojkarna i den næstbedste række "hinsidan", Superettan.

Den mest objektive vurdering, man kan få af forsvarspræstationerne, kan læses på måltavlen.

Og der stod altså 0-0 efter 90 minutter, så på den baggrund er OB ikke i dyb krise trods fraværet af Gaxe og Hemmingsen.

Ikke helt i gear

Det hører så med til historien, at West Bromwich ikke er oppe i det ultimative gear, og bortset fra snedige skud fra distancen, som der blev prøvet en del af fra begge hold, var det småt med, hvad de engelske gæster kunne true begge OB forsvarskonstellationer med.

- Jeg synes da ikke, Jan Sønksen og Steen Nedergaard kommer totalt på glatis i 1. halveg, vurderede OB's cheftræner Troels Bech, inden han kastede sig ud i følgende skudsmål om Pontus Segerström.

- Han gjorde et godt indtryk. Selv om han er næsten en helt generation yngre end de andre spillere i forsvaret, virkede han afklaret i sine indgreb og tilpas kynisk til, at han ser spændende ud for os. Han tager ansvar og spiller ikke afhængigt af, hvad hans makker i midterforsvaret foretager sig.

Den fysisk stærke svensker returnerer dog allerede i dag - efter at have trænet med OB yderligere en gang - til sin klub, der er i fuld gang med sæsonen.

- Og det er for tidligt at sige på nuværende tidspunkt, om han er noget for os, lød det fra Troels Bech.

Resten af OB's mandskab byder på flere alternativer, selv om sidste sæsons flittigt scorende duo på toppen, Højer og Miti, nok skal få genvalg, på trods af, at OB ikke formodede at score.

Mange chancer

Chancerne var der ellers, og der var nok af dem til, at OB burde have vundet, men det betyder mindre i den slags kampe.

Nicolai Stokholm var tilbage efter sin brok-operation og gjorde god fyldest på den centrale midtbane sammen med Andrew Tembo, og på kanterne huserede Søren Berg og Jonas Borre, inden de traditionelle udskiftninger til 2. halveg, hvor også gæsterne skiftede et halvt hold ud.

Thomas Lindrup og Andrew Tembo var på kanterne efter pausen, hvor Esben Hansen var kommet ind centralt, og Lindrup var den, der var allertættest på at score med ét af disse teknisk vidunderlige spark fra distancen, som han af og til disker op med.

Chris Sørensen kom ind som venstre back i stedet for Fernando Derveld og viste, at OB - med eller uden Pontus - har en del alternativer klar til søndagens premiere.

OB - nu med Pontus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce