OB-navne


OB-navne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der skal være orden i tingene i den nye Superliga-sæson. F.eks. ser dommerne strengt på, at spillerne ikke må spille med trøjerne uden på bukserne. Dommer KNUD STADSGAARD påtalte i hvert fald over for Brøndbys MATTIAS JONSON på vej ud til 2. halvleg, at trøjen skulle ned i bukserne. Flere OB'ere slap dog tilsyneladende fra at spille med trøjen uden på, bl.a. FERNANDO DERVELD og den udskiftede MARTIN BORRE.

OB har aldrig scoret mere end to mål på Brøndby Stadion. I går var det fjerde gang, fynboerne scorede præcis to gange, og tre af gangene har det rakt til sejr.

Da SØREN BERG headede sejrsmålet til 2-1 ind, dannede MITI, TEMBO og DERVELD deres egen lille festkomité i venstre side af banen, og Tembo kyssede Mitis støvle, som leverede den målgivende aflevering.

Udviste JAN SØNKSEN hamrede en knytnæve i spillerboksens plexiglas, da han gik direkte i omklædningsrummet efter sit røde kort. Men han vendte frygteligt tilbage - iført et stort smil, da kampen var fløjtet af. Både han og STEFFEN HØJER, der også havde forladt bænken efter at være skiftet ud, deltog i hyldesten inde på banen af de 100-150 medrejsende fans.

OB-navne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce