OB-navne


OB-navne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KAJ RADOOR, hjælper for pressen i Herning, er gammel ungdomsspiller i Odense KFUM. Det var ikke gået hans næse forbi, at hans gamle holdkammerat HELGE JØRGENSEN for nylig rundede sin kamp nummer 1000 for "de grønne".

FEMI kalder de i Midtjylland ham nigerianeren OLUWAFEMI AJILORE. Han må være god. Han har i hvert fald drømme om at opholdet i Herning er et springbræt til kontrakter med "Real Madrid, Manchester United og AC Milan", stod der at læse i kampprogrammet.

ET PAR fjolser fra den fynske fan-delegation står til en bøde, fordi de i forbindelse med straffesparket til midtjyderne, smed et romerlys på banen.

STEFFEN HØJER var overrasket over sin udskiftning syv minutter før tid. - Men der skulle åbenbart spilles høje bolde og løbes langt. Ellers må de spørge træneren om hvorfor.

JACOB GREGERSEN fik alligevel lov til at tage på en forlænget weekend med familien og Dobermann-hunden Piero i Sverige. "Gaxe" havde allerede i ugens løb sørget for hunde-pas til Piero.

CLAUS MADSEN, tidligere OB og B1913, hilste hjerteligt på OB's massør ALLAN POULSEN godt et kvarter før kampstart. Claus Madsen er netop vendt tilbage efter en skade og startede uden for.

ERIK RASMUSSEN, midtjydernes træner, snakkede også med ALLAN POULSEN før kampen. Den fynske massør har venner i alle lejre.

JENS ØRGAARD, direktør i FC Midtjylland, overrakte før kampen blomster til "blegansigtet fra Sdr. Omme", SØREN SKRIVER, der spillede sin kamp nummer 154. - Det gør man på de her kanter, sagde en midtjysk kollega tørt og antydede, at klubben havde glemt at markere Skrivers kamp nummer 150.

"FERNANDO DERVELD forever", stod der på et fynsk banner. Han havde brug for opbakningen efter to dages fri fra træning på grund af private problemer.

FC MIDTJYLLAND havde i går klippet græsset helt tæt og lavt, så det var en super-plæne at spille på.

OB-navne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce