OB-navne

Cheftræner Lars Olsen takker Djiby Fall og Chris Sørensen for indsatsen.
Foto: Polfoto

OB-navne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Som så ofte før var Tommy Poulsen, oraklet fra Horsens Folkeblad, inviteret til passiar i TV3's optakt til kampen på CASA Arena. Sammen med John Faxe Jensen, der har haft en travl uge og både været i Madrid og Moskva og hvor som helst.

Magne Sturød står stadig i AC Horsens bruttotrup, men har haft skadesproblemer. Nordmanden, der heller ikke slog til i OB, venter stadig meget tålmodigt tilsyneladende på sin chance i Fængselsbyen.

Jesper Hansen, sportsdirektør i AC Horsens, er på linje med OB's træner Lars Olsen: - Det vil være optimalt med 32 professionelle hold i de to bedste rækker i Danmark og, at man møder hinanden én gang ud og én gang hjemme. Derudover er jeg tilhænger af en formel reserveholdsliga, så vores talenter bliver matchet optimalt, sagde han blandt andet i kampprogrammet.

De lokale fans for "de gule" går til den, men kan de ikke droppe stortrommen. Den slags hører til i håndboldhaller i Slagelse og slige steder. Ta' det som en personlig bemærkning.

Hele fire Europamestre sås omkring trænerbænkene i går: Kent Nielsen, Flemming Povlsen, Lars Olsen og vel faktisk også Viggo Jensen, der var Richard Møller Nielsens assistent for 16 år siden i EM-finalen.

Thomas Helveg havde fået den absolut mindste maskot-pige at gå ind med på CASA Arena. Hun var ikke til at stå for, skulle vi hilse at sige.

OB's tilhængere fyrede helt utilstedeligt et kanonslag af i 1. halvleg. Forhåbentlig koster det en eller anden nørd en karantæne og udelukkelse.

Horsens-fansene buhede af deres gamle stjerne Henrik Hansen, og var svært utilfredse med, at Djiby Fall dansede måldans nede i hjørnet ved Horsens-tilhængerne sammen med Eric Djemba-Djemba.

En 15-20 polakker var åbenbart kommet for at se Arek Onyszko.

Johan Absalonsen blev også offer for fan-kulturens luner, da han i første halveg var ved at blive kvalt i konfetti og papir-ruller på banen i en skarp vending.

Hvor var de mennesker, der skulle fjerne den slags før kampen?

OB-navne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce