OB-navne


OB-navne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Thomas Vejlgaard, dommer fra Ringe, har fået en fiberskade ved en test og er nu ude af Superliga-tjeneste, indtil han har bestået en ny test. Ligaen er hårdt ramt, fordi en anden højt estimeret dommer, Nicolai Vollquartz er ude i fire uger med en betændt akillessene.

Viggo Jensen, OB's assistenttræner, dækkede det meste af Superligaen i søndags. Ifølge Stiftstidende nåede han både at være i Herning at se Midtjylland mod Esbjerg, Horsens mod Randers og en del af Vejle-Brøndby.

OB's fanklub "Tigers" overrakte før kampen blomster til Djiby Fall, som de havde kåret til månedens spiller.

Kent Nielsen, der med sit Horsens-mandskab tager imod OB på lørdag, var på VIP-lægterne sammen med AGF-træner Ove Pedersen.

Claus Bo Larsen, Danmarks bedste dommer, var på stadion og gik tidligt i seng, fordi han i dag flyver til Bukarest, hvor han skal fløjte Champions League-braget Steaua mod Bayern München.

Banen blev vandet op til et par minutter før kampstart, så boldene helst skal suse hen over græsset.

Nicolai Wael, SønderjyskEs assistent, signalerede tidligt i kampen over for Jesper Kjærullf, at han gerne ville have den tidligere FC Fyn-, Dalum-, og Holbæk-angriber til at bruge albuerne lidt mere i duellerne.

Kulden kom krybende i aftes fra Sibirien, hvor Michael Laudrup efter eget udsagn glæder sig til at stå i polarhue og dirigere sine Spartak-tropper i fremtiden.

Michael Larsen, anfører for SønderjyskE med bopæl i Odense, spillede sin første kamp mod sin gamle klub OB på Fionia Park.

OB-navne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce