OB-navne


OB-navne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med kun enkelt kamp i Superligaen var der tæt besat med trænere og topfolk fra klubberne på tribunen. Blandt andre sås direktør i FC Midtjylland Jens Ørgaard på hovedtribunen, sikkert for at få et indblik i, hvad midtjyderne har i vente, når OB kommer besøg mandag.

FC Nordsjællands Allan K. Pedersen havde lagt en succesrig Langelandsfestival bag sig og var naturligvis på Fionia Park for at følge sit hold.

FC Nordsjællands træner Morten Wieghorst var på grund af sin udvisning i søndags forvist til tribunen, hvor her sad han på bageste række af pressepladserne sammen med blandt andre Horsens-træner Kent Nielsen, AGF-træner Ove Pedersen og såmænd OB's egen assistenttræner Michael Hemmingsen.

Bo Damgaard, tidligere programredaktør på TV 2 og stadig bosat på Fyn, er ved at være en fast gæst til OB's kampe. Således også i aftes, hvor han som så mange andre af folkene på VIP-tribunen først indtog sin plads i sidste øjeblik inden kickoff.

Queen of the South er FC Nordsjællands modstander i næste runde af UEFA Cup'en, og efter sigende var klubbens manager Gordon Chisholm også på plads for at få et kig på den kommende modstander.

Efter en stille 1. halvleg kom der for alvor liv på de dyre pladser, da OB fik tilkendt et straffespark i slutningen af halvlegen. Både økonomimister Bendt Bendtsen og borgmester Jan Boye sprang op sammen med OB-toppen og klappede, allerede inden Chris Sørensen gik til bolden. Og de klappede endnu kraftigere, da han havde scoret sikkert til 1-0.

Billedmanipulation kan være en god ting, men forsiden af kampprogrammet Observation i går var ikke så heldig. Programmet prydes af et stort billede af norske Atle Roar Håland, mens den gamle anfører Ulrik Laursen ses i baggrunden. Som bekendt blev Håland hentet som afløser for netop Ulrik Laursen, så de to har aldrig nogensinde spillet i OB sammen.

Eric Djemba-Djemba har sit efternavn dobbelt, fordi det betyder Djembas søn. Når Djemba-Djemba selv får en søn skal han ifølge Cameroun-stjernen hedde Djemba-Djemba-Djemba! Så må avisen til gengæld nok erkende, at det kan komme til at knibe med at presse sønnens navn ind i overskrifterne på sporten.

OB-navne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce