OB-navne


OB-navne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

 • Eric Djemba-Djemba, nu 28, fik en lidt uventet fødselsdagsgave, da han blev skiftet med Esben Hansen efter 68 minutter, så han kunne hvile bentøjet lidt.

Espen Ruud præsterede en imponerende tilbagelægning kort før tid med et skarpt hovedstød til Arek Onyszko, og det kan man på en aften, når ens hold vinder stort.
 • Anders Nielsen, ung OB-forsvarer, varmede op i slutfasen, men blev til overs, da Peter Nymann kom ind.

 • OB har nu vundet 10 af de seneste 11 kampe mod AGF. Og målscoren er 29-5. Imposant!

 • Guf for liveodds-spillerne med masser af scoringer i løbet af 1. halvleg. Danske Spil havde travlt med at regulere odds hele tiden, og det var lige før, annonceringen over højttalerne ikke kunne følge med. Umiddelbart før straffesparket til AGF i slutningen af 1. halvleg blev der annonceret odds 3,55 på, at næste mål ville blive scoret af AGF.

 • Omkring et par millioner kroner blev der satset på OB-kampen på væddemålsbørsen Betfair før og under kampen. Næsten alle pengene blev spillet på OB, der begyndte kampen i odds 1,49 og ved stillingen 3-0 var så langt nede som 1,01.

 
 • Benny Feilhaber hed den herre, der blev skiftet ind midt i 2. halvleg for AGF, og nej, det var ikke en ukendt spidskandidat for Centrum-Demokraterne til det kommende byrådsvalg, men en amerikaner, der såmænd blev født i Rio og er af jødisk-østrigsk oprindelse. Feilhaber har spillet kampe for både HSV og Derby County og indikerede visse evner.

 • Jacob Laursen, tidligere forsvarshaj i Silkeborg og i diverse klubber, sås sammen med en sydeuropæisk udseende herre på tribunen, og så var Laursen nok i gang med at skulle score en agent-skilling. Måske på Djemba-Djemba?

 • Den tidligere topdommer Peter Mikkelsen dukkede op. Mikkelsen er nu dommerudvikler. Den stand har fået så fine navne efterhånden, og det hedder heller ikke en linjevogter nu, men linjedommer.

 • Næppe havde Arek Onyszko taget hul på 2. halvleg i enden med AGF-fans, før smæderåbene haglede ned over ham, blandt andet noget med "hu-stru-vold." OB-enden overdøvede dog hurtigt AGF-sangene.

 • Erik Rasmussen, AGF-træneren, var usædvanligt længe om at komme ud til pressemødet. Men var til gengæld kontant og skarp i udlægningen af AGF-præstationen.

 • AGF vinder medaljer inden for de næste to sæsoner, sådan lød gårsdagens melding fra AGF-træner Erik Rasmussen, men det var også INDEN kampen mod OB. Her sås Erik Rasmussen i øvrigt med sin sorte notesbog med røde kanter, der bliver vist brug for at finde mange tricks frem fra den for at føre AGF op i top tre.

OB-navne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce