OB fører Superligaen med et point foran mestrene fra FC København og går efter at forvandle sølvmedaljerne til guld. Derfor er OB nomineret til Årets Fynske Sportsnavn 2009.
Fodboldens førerhold i Superligaen er fynsk.

Det er ikke sket i mange år, og mange iagttagere tror nu seriøst på, at OB kan hente DM-guldet hjem til Fyn for første gang siden 1989.

Fynboerne har blot tabt en håndfuld kampe i kalenderåret 2009 og endte foråret med at hente sølvmedaljerne hjem for næsen af Brøndby.

Drømmen om kvalifikation til Europa League-gruppespillet brast næsten, da lodtrækningen parrede OB med Genoa, der er et af verdensmester-landet Italiens bedste klubber. Genoa sendte da også OB ud.

Nu gør OB et nyt seriøst forsøg og var snublende tæt på at øge forspringet til syv point ned til FC København, men tabte årets sidste kamp mod mestrene med 0-2.

Samtidig er OB stadig med i pokalturneringen til foråret og møder HB Køge ude i kvartfinalen den 8. april, men Superliga-foråret indledes allerede den 7. marts med en udekamp i Herning mod de sultne ulve fra FC Midtjylland.

Læs mere om kandidaten til Årets Fynske Sportsnavn i Fyens Stiftstidende onsdag. 
 
  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle
Cykel-verdensmestre Årets Fynske Sportsnavn

Cykel-verdensmestre Årets Fynske Sportsnavn

Billedkavalkade

Billedkavalkade

Festhår og bred udfordring

Festhår og bred udfordring