Abildtrup & Rasmussen udviser en vis skepsis, inden OB fredag aften kl. 18 skal spille mod Sønderjyske i Haderslev.

FODBOLD: Abildtrup & Rasmussen foreslår lidt mere simple angrebsmetoder for at stoppe måltørken og omsider forsøge at ryste Sønderjyske, som OB ikke har kunnet vinde over de seneste ni kampe.

Samtidig er Rasmus Jönsson ude med smerter i begge knæ sammen med karantæneramte Izunna Uzochukwu og OB-træner Kent Nielsen pønser på at sætte to helt nye angribere ind og denne gang får Jóan Símun Edmundsson chancen fra start.

Og så tales der også forsigtigt om, at risikoen for at miste målmand Sten Grytebust, inden transfervinduet lukker er tilstede i OB.

Se hele ugens udgave af #sportfyn med Abildtrup & Rasmussen øverst i artiklen.

  • Rasmussen_Leif_(2015)_008

    Af:

    Jeg er sportsjournalist og souschef på Sport Fyn, der dækker sport på Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, Fyens.dk og Mitfyn.dk. Jeg er fynbo med opvækst i Assens og har tidligere arbejdet for Ekstra Bladet og Fyns Amts Avis, da den sydfynske avis var et selvstændigt medie.

  • Byline

    Af:

    Digital redigerende og journalist på avisen Danmark, den fjerde sektion, der udkommer med samtlige 13 af Jysk Fynske Mediers dagblade. Producer på faste tv-formater som #sportfyn med Abildtrup & Rasmussen og Svane & Mylenberg. Redaktionel udvikler af sites såvel som indhold.