OB med Spelmann fremme


OB med Spelmann fremme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Træner Troels Bech satser med en hængende angriber i form af Martin Spelmann lige bag Morten Skoubo i den vanskelige udekamp i Esbjerg

OB-træner Troels Bech prøver at spille nogle taktiske kort i udekampen mod Esbjerg.

Der er ikke de vilde overraskelser i den startopstilling, som lige er delt rundt i presselokalet af en frisk vestjysk fyr med lige så rappe og trippende skridt som de lokale Ankersen-brødre.

OB spiller med Mohamed Diarra som venstre back, og i front er Martin Spelmann placeret lige bag Morten Skoubo, så fynboerne får en slags ekstra midtbanespiller.

Det skal naturligvis helt udmønte sig i en form for overskud mod et Esbjerg-hold, der i bedste fynske fald vil være præget af torsdagens hårde Europa League-kamp mod Salzburg.

OB sapiller med Mads Toppel i målet, og Casper Radza er reserve.

Det bliver spændende at se, om Daniel Høegh kan gribe chancen i Anders Møller Christensens karantænefravær og danne et godt bolværk sammen med Kasper Larsen.

På den centrale midtbane satser OB på langløberne Conor O'Brien og Ari Skulason., og der knyttes håb til de vanlige ryk fra sputnikkerne Rasmus Falk og Emil Larsen.

Hos Esbjerg lægger man mærke til, at unge Jesper Rasmussen, et lokalt stortalent, er placeret i front i stedet for hollandske Mick van Buren, og dermed får OB-forsvaret endnu en hurtig herre at forholde sig til.

Og spillerne er nu på banen, her 20 minutter før kick-off, og da solen skinner, og der er vindstille, er der kun at sige, at betingelserne er perfekte, hvis det handler om at ønske en seværdig kamp.

For OB er ønskerne mere jordnære. Et nederlag vil så småt sende truende skyer ind over holdet. Oendt kan en sejr straks skabe gedigen kontakt med midterfeltet.

OB med Spelmann fremme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce