OB må sætte skabet på plads nu


OB må sætte skabet på plads nu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Er fynboere blot fødte skeptikere eller har de noget at have den i?

Det er faktisk ofte, at vi på dette sted har kigget i glaskuglen og forventet to-tre sejre i træk til OB, der så alligevel er snublet og har skuffet.

Nu står OB i en lignende situation:

Med gode vibrationer efter et par saftige indkøb og nye trænervinde fra Viggo Jensen, der har udfordret Lars Olsen og Michael Hemmingsen og udvidet vidensbanken i Ådalen til noget nær det maksimale.

OB har spillet godt i Intertoto-turneringen og matchet Aston Villa og herefter afvist oprykkerne fra Vejle som en simpel flue ved eftermiddags-kaffen.

Og nu er fynboernes forventninger til både godt spil og sejre på hjemmebane skruet i vejret.

I de seneste to Superliga-sæsoner har publikum været tålmodigt.

I sidste sæson vandt ambitiøse OB siger og skriver fem ud af 17 hjemmekampe - alt for lidt for en topklub.

På to sæsoner på Fionia Park lyder statistikken 12 sejre, 17 uafgjorte og fem nederlag.

Altså har OB ikke været i nærheden af at vinde hver anden kamp på eget græs, og det er ganske enkelt ikke holdbart i længden.

Derfor er der med en ny tro på projektet og en spillestil, der ser ud til at klæde holdet, grund til at tro på, at OB kan vinde både over AGF i eftermiddag og på onsdag mod Nordsjælland på Fionia Park.

Det er ikke efter tre kampe, at Superligaen afgøres, men rent mentalt ville spillerne have godt af fra starten af at føle sig som et tophold, der har kvalitet til at vinde de kampe, der skal vindes.

Det er blevet sagt, at OB missede topplaceringerne i tre nederlag mod FC Midtjylland.

Man kan også postulere, at det gik galt i de to hjemmekampe mod Lyngby, som hver gang tog et point med hjem over broen, mens fynboerne mistede to gange to sikre. Det var skuffende.

Nu bør man tro på, at Djiby Fall er ligaens farligste angriber, som vel efterhånden har fået slebet de værste albuer af.

Fodbolden lever af overraskelser og sensationer, men det vil være en bet af en vis dimension, hvis ikke OB i det mindste spillemæssigt kører AGF over ende.

Så kan tilhængerne leve med en sejr af hvilken som helst størrelse.

OB må sætte skabet på plads nu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce